lauantai 2. huhtikuuta 2011

Shiro Cosmetics: Intertubes


Intertubet ovat Shiro Cosmeticsin huulimeikki, jotka ovat  sivujen mukaan "They each have the moisturizing properties and consistency of a very nice semigloss balm, but the intensity and opacity of each unique color varies too widely for Intertubes as a whole to be described as simply a "tinted balm," a "lipstick," or a "stain."" Eli sekoitus värillistä huulirasvaa, huulipunaa ja nk. lipstainia.

Teemana on internet-memet, ja joukosta löytyy niin Leeroy Jenkinsiä kuin Longcattiakin. Minuun tämä nörttiteema iskee täysillä ja suunnitelmissa oli tilata useampi Intertube. Ensimmäisenä tilasin pinkin Over 9000:n ja mukana tuli sample punaisesta Three Wolf Moonista. Kaikki sävyt ovat hajustettuja.

Minusta parasta Intertubeissa on niiden kerrostamismahdollisuus. Minä levitän nämä siveltimellä ja käytän tosi ohuena kerroksena. Runsaamminkin voisi laittaa, jos haluaa sävyn olevan tummempi. Mutta minä tykkään näistä enemmän, kun ovat ohuelti levitettyjä. Pigmenttiä näissä kaikissa on ja ohutkin kerros näkyy.  Yritin ottaa swatchit myös huulista, mutta sävyt eivät mitenkään näyttäneet oikeilta :/




Over 9000: Bold pink, a shade or two darker than bubblegum. You'll want to wear it at least 9001 times.

Jep, tämä on pinkki. Tilatessani en jostain syystä lukenut kuvausta, vaan katsoin vain swatcheja. Shiron sivuilla swatch on minusta aivan liian tumma, noissa minun kuvissa se on hyvin lähellä totuutta. Tämä on hitusen liian pinkki minulle, mutta pinkin ystäville suosittelen ehdottomasti. Tuoksuna on greippi ja se on tosi mieto.

3 Wolf Moon: Dark, bold red.
Oletin tämän olevan vielä tummemman punainen.  Ohuena kerroksena tämäkin on huulillani pinkki, tosin huomattavasti tummempi kuin Over 9000. 3 Wolf Moon on kolmikosta suosikkini ja olenkin käyttänyt sitä useasti. Tuoksu on kaneli ja olen yllättynyt miten miellyttävä se on.

Leeroy Jenkins: Pale pinky-lavender (similar to the text color used for the Paladin class) with subtle blue interference and gold sparks.
Leeroy Jenkins on sävy, jota en olisi koskaan itse tilannut. Mutta tämäkin on yllättävän kiva ohuena kerroksena. Huulistani tulee hennon vaaleanpunaiset, muttei kuitenkaan mitään tuksu-efektiä :) Seassa on hiukan kultaista kimalletta. Tuoksu on viherminttu (spearmint) ja tämä tuoksuukin täsmälleen vihreältä jenkiltä.


Over 9000:n ongelma on sen rakeisuus. Yhden kerran käytön jälkeen puna näyttää tuolta :/ Laitoin viestiä Caitlinille ja kysyin millainen sen pitäisi olla, ja hän vastasi ettei pitäisi olla rakeinen ja lupasi lähettää uuden tilalle. Erinomaista asiakaspalvelua siis, vastaus tuli tosi nopeasti :) Uuden Intertuben mukana tuli myös sample Leeroy Jenkinsistä. Valitettavasti myös uusi on rakeinen ja syynä on sheavoi, joka joskus muuttuu rakeiseksi, mutta sen pitäisi sulaa huulilla taas normaaliksi. 

Olen siis ollut vähän ristiriitaisin fiiliksin näistä, mutta 3 Wolf Moonista on tullut yksi lempparini huulimeikkiosastolla ja ennen pitkää ostan varmasti sen täysikokoisena. Intertubet sopivat mielestäni huulipunia kammoksuville, sillä nämä ovat huulilla tosi "kevyitä". Muut sävyt ovat minulle sellaisia, etten oikein osaa niitä ainakaan toistaiseksi käyttää. Tosin Numa Numa ja Longcat ovat sellaisia joita haluaisin kokeilla...

Sampleja voi kysellä Caitlinilta ja ne maksavat ymmärtääkseni 1,80 dollaria. Täysikokoinen Intertube maksaa 6,5 dollaria ja hiukan halvemmalla saa jos ostaa 5 kpl tai 10 kpl. Sävyjä on yhteensä kymmenen.

--------

Meow Cosmeticsilla on tämän viikonlopun ajan ilmaiset postarit, eikä minimitilausta! Koodi: nofoolin tai vaihtoehtoisesti -15% koodilla felinefool.

Yritän itse olla tilaamatta, sillä postissa tällä hetkellä jo yksi naamiotilaus ja Ten digit creationin tilaus..

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...