lauantai 21. toukokuuta 2011

Essence: My Skin -kangasnaamio

Unohdin ottaa reissulle kangasnaamiot mukaan, ja tämä asia tietysti ärsytti jonkin verran. Kangasnaamiot ovat minulle viikottainen ihonhoitorutiini ja tuntui että iho meni tosi huonoon kuntoon ilman kangasnaamioita. Yllätyksekseni löysin dm:stä (saksalainen kosmetiikkakauppaketju) saksalaisen meikkifirman Essencen kangasnaamioita. Hintaa oli 0,95 senttiä ja takaa vielä löytyi teksti "Made in Korea"!

Naamio lupaa kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja se on kaikille ihotyypeille. Tuoksu oli mieto ja miellyttävä. Naamion muoto oli tosi huono minun kasvoille, ei meinannut asettua millään. Lisäksi naamio oli kuivantuntuinen ja varmuuden vuoksi makasin sängyssä naamionvaikutusajan. Yleensä istun naamio kasvoilla koneella eikä tarvitse pelätä että naamio tippuisi.

Essencen naamio kuitenkin toimi tosi hyvin ja seuraavana aamuna kasvojeni iho oli hiukan rauhoittunut ja eikä niin kuiva kuin se oli ollut aiemmin. Tykästyin tähän naamioon, harmi vaan ettei saa Suomesta kaupasta ostettua. Hintahan on tosi edullinen ja vaikka naamion huono muoto ja kuivuus vähän haittasivat käyttöä, ostin muutaman varastoon.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...