maanantai 15. elokuuta 2011

Ten Digit Creations: Body butter

Ten Digit Creations on yksi lemppareistani niin kutsutuista Bath&Body-firmoista. Heillä on valtava tuoksuvalikoima ja kaikki tähän asti kokeilemani tuotteet ovat olleet erinomaisia laadultaan. Heidän asiakaspalvelunsa on myös erittäin ystävällistä ja viesteihin vastataan nopeasti.


Tilasin tämän bodybutterin jo huhtikuussa, mut vasta nyt sain kirjoitettua arvostelun. Olen jo melkein koko purkin käyttänyt.

TDC:n pakkaukset eivät ole niitä kauneimpia ja mielestäni pahvietiketit ovat välillä vähän hankalia. Huulirasvan hylsystä kului ensin teksti pois ja sen jälkeen koko pahvitarra lähti irti. Bodybutterin etiketti taas on kärsinyt, kun olen onnistunut sotkemaan itse tuotetta siihen (kuten kuvasta näkyy). Kauniit ja söpöt pakkaukset ovat minun heikko kohta, mutta toisaalta ei minua haittaa tällaiset pelkistetytkään pakkaukset.

Bodybuttereita saa 4 unssin ja 2 unssin purkeissa. 4 unssia on noin 120 ml, eli reilun desin verran saa voidetta. 4 unssin purkki maksaa 8 dollaria.


"Distilled Water, Jojoba Oil, Shea Butter, Emulsifying Wax, Stearic Acid, Corn Starch, Vitimin E, Propolyene Glycol, Diazolldinyl Urea & Isopropynyl butylcarbamate, Fragrance"

Tilasin "Monkey Farts"-tuoksun, jota kuvaillaan näin:
"Fresh bananas, coconuts, pineapple, kiwi, strawberry...things a monkey eats....and farts :)"

Tuoksu on taas sellainen etten osaa yhtään kuvailla sitä :D Se on hedelmäinen, mutta en erota siitä mitään tiettyä hedelmää. Aluksi en tykännyt tuoksusta, mutta nyt olen tykästynyt siihen. Tuskin kuitenkaan tilaan uudelleen tätä tuoksua. Tuoksu jää iholle joksikin aikaa, ja olen pari kertaa saanut kehuja ihmisiltä että tuoksun hyvältä, enkä ole muita tuoksuja laittanut. 

Sain viimeksi myös "Orange Cream Cupcake" -näytepurkin, jonka tuoksua kuvaillaan "top notes of orange peel, tangy lemon, and citron zests; combined with rich notes of creamsicle frosting, brown sugar, sweet buttercream, drizzled rum, bittersweet chocolate, and vanilla extract". Tämä tuoksuu aivan uskomattoman herkulliselta! Siis tuntuu kuin haistelisi jotain herkkukakkua. Jos tykkää tällaisista ruokatuoksuista niin suosittelen ehdottomasti.



Pahoittelut hieman epäilyttävästä kuvasta ;) Mutta tämä on siis "whipped body butter", en tiedä onko sille mitään suomennosta. Vaahdotettu/vispattu? Bodybutter on paksua, mutta kuitenkin ilmavaa ja se imeytyy iholle nopeasti ja kosteuttaa todella hyvin. Tämä tuntuu todella miellyttävältä iholla ja tämän jälkeen Fruttinin voiteet tuntuvat limaisilta... Vaikea selittää tunnetta muuten. 

Postikulut näille purkeille ovat tosi isot, mutta jos tilaa kerralla ison satsin flat rate kuoressa (13,45 dollaria), postikulut ovat mielestäni kohtuulliset. Tosin tietysti tulee muistaa tullirajat.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...