tiistai 25. tammikuuta 2011

BeautyEasy: Peach Softening Hydra -kangasnaamio

Hieman ollut hiljaiseloa, mutta nyt tulossa taas postauksia :)


BeautyEasyn naamio tuoksui ihanasti persikalle, tuoksu ei ollut liian voimakas eikä liian makea. Naamion muoto oli hyvä kasvoilleni ja naamiossa oli nestettä juuri sopivasti. Tykästyin tosi paljon tähän, sillä edellä mainittujen asioiden lisäksi naamio toimi todella hyvin, ihoni oli seuraavana päivänä kosteutettu ja kaikin puolin hyvässä kunnossa. Skinphilosophyn sivuilla tämän luvataan tekevän kaikki, kosteuttaa, kirkastaa, pehmentää jne jne. En nyt tiedä täyttikö naamio kaikki lupauksia, mutta sen verran hyvin toimi että aion tilata uudelleenkin.

Lyhyesti näytearvosteluja:


Skinfood: Agave Cactus Cream (Light)

Tästä pikku pikku pussukasta riitti vain yhdeksi kerraksi. Tuoksu oli todella voimakas, toivoisin että kasvovoiteeni ei tuoksuisi näin vahvasti. Koostumus oli geelimäinen ja tuote imeytyi tosi hyvin. Yhden käyttäkerran jälkeen tykkäsin tästä ja voisin kokeilla täysikokoistakin tuotetta.

 

Lush: Sympathy For The Skin

Sympathy for the skin on hieman vaniljalta tuoksuva vartalovoide. Imeytyi tosi hyvin ja kosteutti talven kuivattamaa ihoa. Seuraavaan Lushin tilauksen lähtee ehdottomasti tämä mukaan!

Kaikki ne jotka ovat parin viimeisen kuukauden aikana tehneet tilauksia Lush UK:lta, olettehan saaneet mailin että heidän nettisivunsa on hakkeroitu ja luottokorttitietoja varastettu? Lush UK:n sivuilta voi lukea lisää. Tulevaisuudessa he hoitavat maksut PayPalin kautta. Minä kuoletin heti oman Visa-korttini.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...