keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Palasaippualempparit


Käytän nykyään aina palasaippuoita suihkussa ja käsien pesuun. Tykkään myös siitä, että voin valita saippuan mielialan mukaan, eli yksi saippua ei riitä. Lushin palasaippuoista tuntuu kaikki puhuvan, mutta minä en ole niihin tykästynyt. Olen kokeillut nyt noin viitta eri saippuaa ja tuoksutellut kaikkia liikkeessä. Yksikään ei ole tuntunut sellaiselta, että haluaisin jatkuvasti sillä pestä itseäni. Joidenkin Lush-saippuoiden koostumus on tosi kummallinen, esimerkiksi Sexy Peel on aivan liian rakeinen minun makuuni. Myöskään tuoksut eivät iske minuun ollenkaan. Kaupassa tuoksutellessa Sexy Peel tuntui parhaalta, mutta sitten suihkussa se haisi ihan kissanpissalle (olen kuullut yhden toisenkin vastaavan kommentin, mutta muuten taidan olla aika yksin tämän mielipiteen kanssa :D).

Stenders Greippi & Ten Digit Creations Vintage Vanilla
Olen jo muutaman kuukauden ajan suihkussa suosinut näitä kahta saippuaa. Vasemmalla oleva oranssi on Stendersin greippisaippua ja oikealla oleva ruskea on Ten Digit Creationin Vintage Vanilla. Vintage Vanillasta höpisin jo aikaisemmin. Vintage Vanilla on tosi kermainen saippua, joka tuoksuu savuiselta vaniljalta.

Onkohan kuultosaippua mikään oikea sana? Jos on, niin Stendersin greippisaippua on sellainen :D Sen tuoksu on tosi raikas ja pirteä greippi, aivan loistava saippua siis aamuihin. Vintage Vanilla on taas iltasaippua, sen tuoksu on jotenkin niin "lempeä" ja rauhoittava.

Stendersin saippuat vaikuttavat todella ihanilta ja seuraavalla Tallinnan matkalla käyn varmasti heidän liikkeessä. Stendersillä on myymälä myös Vantaalla Jumbossa. Viimeksi tuoksuttelin jo omenasaippuaa, se pitää ainakin saada.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...