keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Shiro Cosmetics: violetit/liilat swatchit

Shiro Cosmetics on tällä hetkellä lempparini meikkifirmoista. Heidän (tai ehkä hänen? Shiroa pyörittää vain Caitlin :)) luomivärinsä ovat upeita ja pigmenttisiä, värivalikoimaa on riittävästi ja uutta tulee pikkuhiljaa, hinnat ovat erittäin kohtuulliset, postikulut edulliset... Voisin jatkaa listaa loputtomiin. Ja tietysti heillä on pokemonien mukaan nimetty kokoelma! Postitus on myös aina ollut tosi nopeaa. Shiro Cosmetics toimii Etsyssä, mutta tätä kirjoittaessani kauppa on kiinni vatsapöpön takia. Toivottavasti avaavat pian, haluan tilata testiin huulikiiltopunia ja muutamat täysikokoiset purkit.

Tässä postauksessa olen swatchannut vain omistamani  violetit ja liilat sävyt. Suosittelen tsekkaamaan Lipstick & Lightsabers-blogin postauksen Shiro Costemicsista. Swatchit ovat tosi hyvät, ja sieltä löytyy kaikki siihen mennessä julkaistut sävyt.

Kaikki nämä sävyt ovat Super Effective (pokemon) -kokoelmasta, kuten nimistä voikin ehkä huomata :D


Jigglypuff: Pale, delicate, shimmery purple-pink.
Jigglypuff on niin kaunis! Se on hyvin vaalea sävy ja todella helmiäishohtoinen. 

Team Rocket: Shimmery red-toned purple - sort of a cross between the Team Rocket uniforms and Jessie's hair.
Tämä ei ole ihan näin punainen luonnossa. Shimmerinen, muttei samalla tavalla helmiäishohtoinen kuin Jigglypuff & Butterfree.

Butterfree: Pale, shimmery lavender.
Butterfree ja Jigglypuff ovat todella samantyyppisiä, kumpikin on helmiäishohtoinen. Butterfree taittuu enemmän siniseen, kun taas Jigglypuff taittuu vaaleanpunaiseen.

Lance the Dragon Trainer: Deep, rich, shimmering indigo with golden sparks of eye-safe glitter.
Kuvassa Lance näyttää ihan siniseltä, mutta oikeasti se on kyllä ainakin hitusen liila :D Seassa runsaasti kultaista glitteriä.

Rattata: Bright purple with shimmery blue undertones.
Rattata on upea! Se on mattapohjainen, mutta seassa on paljon sinistä glitteriä. Pigmenttinen ja helposti levittyvä, kuten kaikki Shiron luomivärit.

Pari lisäkuvaa:


Suosikkejani näistä ovat Jigglypuff ja Rattata. Erityisesti Jigglypuff on monikäyttöinen ja olen käyttänyt sitä tosi paljon viime aikoina.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...