torstai 3. helmikuuta 2011

We Care Icon Huulikiillot


Käväisin Sokoksella ja bongasin tämän We Care Iconin huulikiiltopakkauksen. Siinä on kuusi huulikiiltoa ja hintaa oli 15 euroa, joten pakkohan se oli ostaa... Omistan ennestään jo yhden sarjan huulikiillon, johon olen ollut tyytyväinen.

Olin itseasiassa ostamassa tarjouksessa ollutta Lumene Natural Coden huulikiiltoa, mutta tämä 6 kpl 15e tarjous vei mukanaan.

 

Swatchikuvassa kuulikiillot ovat samassa järjestyksessä, paitsi tuo valkoinen läpikuultava on swatchissa ensimmäisenä vasemmalla.


Kysymysmerkillä merkattu huulikiilto on aiemmin ostamani läpinäkyvä kiilto glitterillä. Pohjassa ollut numero lappu on jo irronnut enkä googlellakaan löytänyt sävylle numeroa. 
23 ja 24 ovat kumpikin tosi glitterisiä ja samankaltaisia tämän kysymysmerkkikiillon kanssa.

18, 17 ja 14 ovat kaikki shimmerisiä, mutta ne eivät sisällä glitteriä.

2 on "matta"pintainen (eli ei glitteriä/shimmeriä) ja tästä en tykännyt yhtään. Ehkä liian nude minulle? En ole tottunut ollenkaan.

Frosty Berry ei ole oranssi kuten kuvassa, vaan se on kirkkaanpunainen. Ei mitenkään superpeittävä, mutta väri kyllä näkyy huulilla. Frosty Berry on glitterinen kuten ?, 23 ja 24.

Natural Code

We care icon
 Olen tavallaan tyytyväinen ostokseeni. Sain monta huulikiiltoa edullisesti. Kaikkia en ole vielä ehtinyt käyttämään, sillä useimmiten tartun vain tuohon Natural Coden huulikiiltoon. Natural Codella on monta hyvää puolta, ensinnäkin tietysti tuo sävy on suosikkini enkä tällä hetkellä omista vastaavaa We Care Iconilta. Se on juuri sopiva, ei liian pigmenttinen, mutta kuitenkin antaa väriä ja mukana on glitteriä. Lisäksi Natural Coden tuoksu on ihana mustaherukka, toisin kuin We Care Iconilla on vähän äklö vanilja. Tykkään myös enemmän Natural Coden levitystavasta, We Care Iconin pieni sivellin ei ole niin kätevä.

En usko että tulen jatkossa We Care Iconin huulikiiltoja ostamaan, näitä sävyjä riittää vielä pitkäksi aikaa :P Natural Coden huulikiiltoja on kehuttu tosi paljon blogeissa eikä syyttä. Tiedän jo että seuraavat huulimeikkini tulevat olemaan Shiro Cosmeticsin Tubes on winejä, mutta pakko varmasti vielä hankkia joku Natural Coden huulikiilto. Etenkin jos ovat tarjouksessa!

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...