lauantai 18. joulukuuta 2010

BGM: Green Corrector


Beautiful Girl Minerals on jo noin puolen vuoden ajan uudistanut sivujaan ja myytävien tuotteiden määrää on karsittu entisestä. Joskus sivuilla luki, että uudet sivut tulossa loka/marraskuussa, mutta toistaiseksi käytössä edelleen vanhat sivut. Tällä hetkellä valikoimaat kuuluu jauhemaisia mineraalimeikkejä, aikaisemmin sivuilla oli myös huulimeikkejä. Sivulla on myös toistaiseksi voimassa tarjous, jos tilaat yli 20 dollarilla saat -15% alennusta.

Olen tilannut BGM:ltä pariin kertaan, luomivärisamplet ovat tosi edullisia (0,5$), mutteivat mielestäni mitenkään erityisiä. Minulle erinomaiseksi tuotteeksi on osoittautunut BGM Green Corrector, jonka tarkoituksena on peittää kasvojen punaisuutta.




Green corrector on siis hieman vihertävää vaaleaa jauhetta. Minä käytän tätä ennen meikkipohjan laittoa, Fyrinnaen Velvet-gel silica -pohjustusaineen jälkeen. Tämä peittää tosi hyvin ihoni punaisuutta, tosin tietysti pitää olla varovainen, ettei laita liikaa. Hyvin pieni määrä riittää. Swatcheissa olen levittänyt tätä kädelle todella paksuna kerroksena. Iholla tämä ei varsinaisesti siis näy mitenkään, mutta vihreä väri neutralisoi ihon punaisuutta. Olen aikaisemmin kokeillut Pure Luxen vastaavaa green correctoria, mutta se oli todella vihreää väriltään ja sen kanssa naamakin alkoi jo vähän vihertää...


Hintaa samplella 0,5 dollaria, 3g 6,5 dollaria ja 6 g 8,5 dollaria. Jo samplesta riittää pitkäksi aikaa ja omasta kolmen gramman purkista riittää varmasti vuosiksi, sillä en meikkaa päivittäin.

Lyhyesti:

Erinomainen tuote, tätä käytän aina kun teen meikkipohjaa.

+ edullinen
+ peittää ihon punaisuutta

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...