perjantai 3. joulukuuta 2010

Lushin palashampoot: Jumping Juniper ja Soak & Float

Jumping Juniper
Olen käyttänyt Lushin palashampoita nyt puolen vuoden ajan ja olen ihastunut näihin täysin. Ensinnäkin ne ovat tosi käteviä, sillä ei tarvitse varastoida isoja shampoopulloja kylppäriin ja pienestäkin palasta riittää tosi pitkäksi aikaa. Pakkausjätettä ei synny lainkaan, sillä shampoopalat myydään ihan sellaisenaan. En aikaisemmin ole löytänyt suosikkishampoota. Kokeilin useita eri marketti- ja kampaamoshampoita viime vuosien aikana. Viimeisin kokeilu ennen Lushia oli paljon kehuttu Tigin Superstar, joka ei kyllä tosiaankaan ollut hellävarainen värjätylle punaiselle tukalleni ja kaiken lisäksi päänahkani rupesi kutisemaan aivan järkyttävällä tavalla. Minulla on aika herkkä päänahka, mutta vastaavanlaista reaktiota ei ole kyllä mistään muusta shampoosta ikinä tullut.

Aluksi kiinteän shampoon käyttö tuntui ajatuksena oudolta, mutta ihan tottumuskysymyshän se vain on. Suihkussa hieron palaa märillä käsillä ja vaahdotan shampoon käsissäni. Jos pala on jo tosi pieni, hieron sitä myös märkiin hiuksiin. Ainakin nämä minun shampoopalat vaahtoavat tosi hyvin.

Ainoa huono puoli Lushin palashampoissa on se, että ne haalistavat jonkin verran punaista tukkaani. Joudun siis joka kerta laittamaan värjäävää hoitoainetta. Muuten tukka on ihanan ilmava ja pehmeä, eikä ollenkaan lähmäinen. Toisaalta ihan kaikki shampoot haalistavat punaista tukkaani, joten en voi syyttää pelkästään Lushin shampoita.

Uusi ja vanha :)

"Öljyiset hiukset tulevat raikkaiksi ja hedelmäisen tuoksuisiksi ihanalla sitruuna-, limetti- ja katajashampoopalalla. Laventeli- ja katajashampoo öljyisten hiusten hallintaan."

Jumping Juniper on lempishampooni. Minulla on todella helposti rasvoittuvat hiukset ja JJ on todellakin auttanut. Hiukset saattavat pysyä puhtaina pari päivää eikä tukka lätisty tai lähmäänny. Tykkään tykkään! Tuoksu on todella mieto eikä jää tukkaan. JJ on tosi sileä ja kastuessaan siitä tulee liukas ja olen pudottanut sen monta kertaa lattialle. Lopulta pala hajosikin useampaan osaan. Jos jotain huonoa sanottavaa niin tuo liukkaus, muuten ihana shampoo :)

Uusi & vanha
"Tervalta vivahtava katajashampoo laittaa hilseen kuriin. Antimikrobiset eteeriset öljyt ja öljyntuotantoa tasapainottava laventeli ja pehmentävä ruusu hoitavat kiukuttelevaa päänahkaa."

Soak & Floatissa on aluksi todella vahva tervantuoksu, mutta se häviää kunhan palaa käyttää. Mutta kannattaa varautua siihen, että tuoksu on tosiaan voimakas. S&F on rakeisempi ja karheampi kuin Jumping Juniper, joten sitä on huomattavasti miellyttävämpi käyttää. Minulla on välillä tosi kutiseva ja hilseilevä päänahka ja S&F auttaa.

Hintaa shampoopaloilla on Suomessa 12,95 euroa ja briteistä tilattuna 4,65 puntaa.

Lyhyesti:
+ ei pakkausjätettä
+ tekevät sen mitä lupaavat
+ kestävät pitkään
+ hiukset ihanan pehmeät ja puhtaat

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...