lauantai 4. joulukuuta 2010

Kosé Clear Turn Hyaluronic Acid Essence -kangasnaamiot

 
Kosé on japanilainen kosmetiikkayritys, jonka sarjoja ovat esimerkiksi Visee, Fasio ja Jill Stuart. Halusin kokeilla paketeissa myytäviä kangasnaamioita, sillä ne ovat hieman edullisempia kuin yksittäinpakatut. Nämä naamiot ovat ilmeisesti Kosén alasarjan Kose Cosmeportin tuotteita. Naamioita on neljä erilaista, hyaluronic acid, collagen, Q10 ja whitening. Valitsin itselleni hyaluronihappoa sisältävän naamion, sillä sen pitäisi olla erityisen kosteuttava.


Paketti on kovaa muovia, ja päällä on avattava läppä. Mitään erityisempää kiinnitysmekanismia ei ole, mutta hyvin ovat naamiot pysyneet edelleen kosteina, vaikka pakkaus on ollut minulla auki pari kuukautta. Eli ei tarvitse heti kaikkia käyttää pois! Pakkauksessa on 26 naamiota ja 310 ml nestettä.


Olen nyt käyttänyt noin puolet naamioista. Jos tykkäät käyttää todella kosteita naamioita, niin ei kannata edes kokeilla näitä. Nämä naamiot ovat nimittäin todella kuivantuntuisia. Minä itse suosin naamioita, joissa on enemmän nestettä, joten en tule tätä laatikkoa enää tilaamaan. Naamiot kyllä toimivat kuten pitääkin, ne todella kosteuttavat ihoa. Vaikka nämä vähän kuivia ovatkin, niin hyvin pysyvät silti kasvoilla ja olen pitänyt näitä 15-20 minuuttia kasvoilla kuten muitakin naamioita.
Muodoltaan nämä naamiot eivät ihan istu kasvoilleni, eli sekin on pieni miinus.

Hintaa paketilla oli n. 19 dollaria ja omani tilasin Ebaysta myyjältä ct_taiwan. Myös Adambeauty myy näitä naamioita.

Lyhyesti:

+ edullinen
+ ei ylimääräistä jätettä kuten yksittäispakatuissa naamioissa
+ kosteuttaa ihoa
- naamiot itsessään kuivantuntuisia
- huono muoto

Kunhan nämä loppuvat, niin tilaan vastaavan paketin Kracien naamioita. Kraciesta minulla on hyviä kokemuksia.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...