perjantai 18. maaliskuuta 2011

Brazen Cosmetics: Passion Pots

Brazen cosmetics on melko uusi indiefirma, joka tekee luomivärejä, huulimeikkejä, hajuvesiä yms. Olin jo jonkin aikaa katsellut heidän tuotteitaan, mutta en viitsinyt pelkkien luomivärien takia tehdä tilausta. Luomivärejä minulla on tällä hetkellä niin paljon, etten tosiaankaan enää tarvitse uusia sävyjä.

Brazenilla on kuitenkin paljon muutakin valikoimissaan ja glittergeelit ja huulimeikit herättivät kiinnostukseni. Liityin Brazenin FB-fanisivulle ja jokin aika sitten siellä olikin 4 samplepurkkia hintaan 10 dollaria -tarjous. Suosittelen aina liittymään kauppojen fb-fanisivuille, sitä kautta saa aina ensimmäisenä tietää tarjouksista ja uusista tuotteista :)

Samplepurkit eivät kai vielä ole tulleet Brazenin etsysivuille, sivut ovat muutenkin tällä hetkellä kiinni.

Tilauksen tein sähköpostilla, sillä kyseessä oli "fb-special". Tilausvahvistuksessa meni jonkin aikaa ja ehdin jo kyselläkin tilauksen perään, kunnes tuli viestiä että tilaus lähtenyt matkaan. Postikulut olivat 5 dollaria, mikä on mielestäni ihan ok.

Kirjekuoresta paljastui suloinen pikku paketti :)


Kaikki purkit olivat sinetöity muovilla.



Esittelen ensimmäiseksi Passion Pot- huulikiillot, joita tilasin kaksi kappaletta. Näytepurkit ovat 3 g purkkeja, normaalisti nämä ovat 5 gramman purkeissa. Purkkien pohjissa on tarrat, joista näkee mikä tuote on kyseessä, sävyn nimi ja inci.

 
Huulikiiltojen rakenne on mielenkiintoinen, ne eivät ole erityisen tahmeita, mutta tuntuvat silti huulilla pitkään "limaisina". Ei siis kuitenkaan mitenkään epämiellyttäviltä. La Femme on venyvämpää kuin Shimmy.

"LA FEMME is a sweet, girly shade of pinkish peach with duo-chrome gold shimmer. The gold is not immediately apparent, only when you turn certain directions. It's almost like you get several shades in one! LA FEMME goes with everything and will be your new favorite everyday gloss. It looks great with neutrals for work, and you can definitely do the pale shimmer lip with a dark smokey eye for the night!"

La Femme on tosi jännän värinen ja purkissa duochrome on erittäin selkeä. Huulille laitettaessa tämä antaa nätin kullankiillon huulille, mutta se ei mitenkään pomppaa silmille. Tämä on sellainen vaalea sävy, jota minäkin voin käyttää huulilla. 

"Shimmy is a sultry, vixen of a shade in a merlot wine shimmer stain. It's a semi-opacque flush of color in a dazzling shiny long-wearing gloss. The perfect shade to vamp up your look... Plus, we add a teeny touch of chocolate flavor. It's a girl's best friend! Side note: This shade DOES NOT contain carmine and is vegan."

Ensimmäisenä Shimmystä huomaa sen tuoksun. Minusta se tuoksuu ihan Baileysiltä, poikaystävä sanoi että kinuskilta. Piti ihan tarkistaa netistä miltä sen pitäisi tuoksua ja joo on siinä ehkä vähän suklaisuutta.. Huulilla se ei kuitenkaan tuoksu. Ohuena kerroksena huulilla antaa juuri sopivasti väriä. Hiukan on seassa shimmeriä, mutta tosi vähän.

 La Femme & Shimmy ovat kumpikin todella kivoja sävyjä ja niiden kuvaus vastaa todellisuutta. Kestävyys huulilla on mielestäni ok, syömistä ja juomista eivät oikein kestä. Ainoa huono puoli on se, että nämä ovat purkissa, sormella/siveltimellä levitys onnistuu tottakai. Mutta jos on menossa, niin hankalampi levittää.


 Tykkään näistä tosi paljon ja erityisesti La Femmestä. Brazen Cosmeticsilla riittää valinnanvaraa sävyissä. Normaalikokoisen purkin hinta on 4,99 dollaria, ja jos ostaa useamman niin lähtee vähän halvemmalla. Brazenilla on myös useita erilaisia Mystery Bag-tarjouksia. Yksi niistä sisältää yhden huulikiillon ja yhden luomivärin, hinta 7,49 dollaria. Värejä ei siis saa itse päättää.

1 kommentti:

Catarina kirjoitti...

Voi kiitos, täytyy tutkailla : )
jännän näköisiä huulijuttuja!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...