tiistai 1. maaliskuuta 2011

My Beauty Diary: White Peony -kangasnaamio


My Beauty Diarylla on Platinum/Luxury -sarja, johon kuuluu neljä naamiota. Nämä kangasnaamiot ovat huomattavasti kalliimpia (tuplasti) kuin normaalin sarjan naamiot. Hinnan takia en ole aikaisemmin näitä ostanut, mutta lopulta uteliaisuus voitti. Tilasin testiin White Peony -kangasnaamion, jonka pitäisi kirkastaa ja rauhoittaa ihoa.

Platinum-sarjan naamiot ovat hiukan suuremmissa pakkauksissa. Yritin googlella löytää feikkitietoja näistä, mutta valitettavasti sellaisia ei löytynyt.

Inci löytyy esimerkiksi Blairin blogista.

Naamio tuoksui hiukan kukkaiselta, mutta tuoksu oli todella mieto. Naamiossa oli suojapaperi, kuten muissakin MBD-naamioissa on. Naamion kangas oli vähän paksumpaa kuin tavallisissa naamioissa, tosin muistan lukeneeni että tämä uusi kangasmateriaali olisi tullut myös tavallisiin naamioihin. Naamio istuu kasvoille hyvin, kuten MBD-naamiot yleensäkin.

 Kuorin kasvoni ennen naamionlaittoa aspiriinilla. Eli aspiriinitabletin päälle hiukan vettä, jolloin tabletti hajoaa pieniksi rakeiksi. Rakeet hierotaan kasvoihin ja huuhdotaan pois. Tällöin naamion hoitava neste imeytyy paremmin. Pidin naamiota tavalliseen tapaan reilut 20 minuuttia kasvoilla ja laitoin sen jälkeen vielä kosteusvoidetta.

Seuraavana aamuna olin todella yllättynyt, ihoni näytti tosi hyvältä! Olen viime aikoina käyttänyt vain naamioita, joiden efektit ovat olleet lähinnä kosteuttavia. Tämä tekee kyllä selvästi muutakin. Ihoni oli kirkkaampi ja tasaisempi. Olen todella tyytyväinen ja mielestäni naamio oli hintansa arvoinen.  White peony -naamioita saa ainakin Ebaysta ja omani tilasin Skinphilsophyltä.

My beauty diary tekee naamioita yhteistyössä Hello Kittyn kanssa. Ekin blogin juttu aiheesta. Ehkä pakko saada noitakin... :D

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...