torstai 3. maaliskuuta 2011

Sassy Minerals

Sassy Minerals aloitti pari vuotta sitten ja silloin blogeissa oli paljon juttua ja kehuja. Itsekin tilasin reilu vuosi sitten Sassylta meikkipohjasampleja, luomivärisampleja ja poskipunasamplen. Jostain syystä Sassy Minerals on jäänyt nyt vähemmälle huomiolle, tosin mitään uutta he eivät ole laittaneetkaan myyntiin tänä aikana.

Nettisivut ovat selkeät ja tilaus helppoa, postikulut näkyvät ostoskorin yhteydessä. Tilatessani 10 samplea postikulut Suomeen olivat noin 5 dollaria. Samplet tulevat purkeissa ja ovat hyvin edullisia, 0,75 dollaria. Mukana tuli pari ilmaista samplea. Täysikokoiset luomivärit ovat vain 4,25 dollaria. 

Sävyt näyttävät sivuilla tosi tylsiltä, mutta ei kannata huonojen kuvien hämätä. Luomivärit on todella ihania :) Luomivärit on jaettu neljään ryhmään, Shimmer, Silk Luster,  Liner ja Deja Vu. Shimmer-luomivärit ovat nimensä mukaisesti hohtavia. Silk Luster on mattamaisempi, näistä minulla ei ole kokemusta. Liner-luomivärit ovat tarkoitettu rajaukseen ja ovat sävymaailmaltaan tummempia kuin edellä mainitut. Deja Vu -luomivärit ovat Sassy Mineralsin versioita muiden merkkien luomiväreistä.

Tilaukseni koostui suurimmaksi osaksi mineraalimeikkipohjista. Sassy Minerals on hyvä paikka aloittaa, sillä heillä sävyvaihtoehtoja on huomattavasti vähemmän kuin esimerkiksi Meow Cosmeticsilla. Sassy Mineralsin pohja oli mielestäni ihan ok, mutta tykästyin silti enemmän Meown pohjaan.

Olen osan luomivärisampleistani antanut eteenpäin, mutta tässä tällä hetkellä omistamani kappaleet. Rumor Mill ja Sexy Nerd ovat Shimmer-laatua ja Hourglass on Liner.

Rumor Mill
Sexy Nerd
Hourglass
Kaikki kolme ovat todella upeita, pohjalla UDPP.

Rumor Mill: Golden beige with silver and gold sparkles.
Rumor Mill on tosi kaunis! Seassa runsaasti glitteriä, mutta tämä ei siltikään ole mikään supershimmerglitterpommi.

Sexy Nerd: Multifaceted antique gold with subtle flashes of blue, green and gold.
Taas yksi niitä sävyjä, jonka tilasin ihan vain nimen takia.. :D Rumor Millin rinnalla tämä on enemmänkin harmaa kuin kultainen. Mutta ei missään nimessä pelkkä perusharmaa, tämä on tosi erikoinen sävy. En omista mitään vastaavaa. Sexy Nerd ei ole erityisen shimmerinen.

Hourglass: Smooth black with intense silver sparkle.
Tämä on tosiaan pigmenttinen musta, jonka seassa on paljon hopeista glitteriä. Swatchattu vaan UDPP:n päälle! Testasin myös Pixie Epoxyn kanssa, mutta mitään mainittavaa eroa ei ollut. Liner-osasto kannattaa tosiaan tsekata, siellä on tosi paljon upean näköisiä sävyjä.


Lyhyesti:
Voin siis vain suositella Sassy Mineralsia. Tilaus onnistui hyvin, muistaakseni tilaus tuli myös melko nopeasti ja luomivärit ovat tosi kauniita. Myös mineraalimeikkipohja oli ok.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...