lauantai 5. maaliskuuta 2011

Meown mineraalimeikkipohjat

Suosikkini mineraalimeikkipohjista on Meow Cosmeticsin mineraalipohjat. Meikkipohjaa on kolme eri laatua, kevyemmin peittävästä kunnolla peittävään. Olen hankkinut kaksi munchkin-kokoista pohjaa, ja tässä vähän kokemuksia niistä.

Meowlla on tosi paljon sävyvalikoimaa, minä taisin tilata reilut kymmenen erisävyistä samplea. 

Ensimmäiseksi täytyy päättää minkä kolmesta eri mineraalimeikkipohja-laadusta valitsee. Purrfect on kaikkein "kevyin", Pampered on hiukan peittävämpi ja Flawless Feline on peittävin.
Sävyt on nimetty kissarotujen mukaan, omalle iholle sopivin oli Sphynx. Tummuusasteita on myös useita. Olen vaalea kuten suomalaiset yleensä ja aluksi kokeilin Sleekiä. Se on minulle kuitenkin liian vaalea ja huomattavasti parempi on Frisky.


Ensimmäiseksi ostin Flawless Feline Sleek Sphynxin. Se on minulle hiukan liian vaalea ja erityisesti valokuvissa näytin aina ihan valkoiselta...  Joten tilasin Pampered Puss Frisky Sphynxin. Jos iholla on paljon peitettävää, suosittelen ehdottomasti Flawless Felineä. Sen kanssa pitää hiukan tosin olla varovainen, sillä liikaa laitettuna näyttää tosi tosi puuteroidulta. Pampered Puss on juuri sopiva, se on jotenkin tosi kevyt ja mukava käyttää. Tosin silloin kun ihoni on huonossa kunnossa, se ei vaan riitä ollenkaan. Suosikkini on siis Pampered Puss, mutta osittain myös siksi että sen sävy on minun iholle sopivampi. Levitykseen käytän Ecotoolsin kabukia.

Nämä ovat tosi riittoisia, vaikka purkkia saisi myös isommassa koossa! Munchkin-koolla on hintaa 10,95 - 14,95 dollaria laadusta riippuen. Flawless Feline on kallein.

Oikean sävyn löytymisessä voi mennä aluksi aikaa, mutta mielestäni se kannattaa. Meown pohjat ovat edullisia ja erinomaisia laadultaan. Ainoa huono puoli on Meown törkeän korkeat postarit, kannattaa liittyä postituslistalle ja odottaa jotain hyvää tarjousta, jolloin postikulut olisivat ilmaiset...

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...