tiistai 9. elokuuta 2011

Hologrammikynnet

En ole vieläkään tykästynyt crackle-lakkoihin, vaikka jokaiselta kynsilakkamerkiltä tuntuu ilmestyvän oma crackle-kokoelma. Haikailen vaan näiden jovanhojen juttujen, hologrammilakkojen ja flakieslakkojen perään. Miksei niistä tullut samanlaista buumia? China Glaze taisi olla ainoa joka julkaisi oman kunnollisen hologrammilakkakokoelman, OMG:n. OMG julkaistiin kai vuoden 2009 alussa ja on nyt ymmärtääkseni jo lopetettu. Omistan kokoelmasta vaalean OMG:n ja violetin LOL:n. Näitä saisi ehdottomasti tulla lisää, ihania kesälakkoja :) Nyt ei ole pariin päivään paistanut aurinko, niin en saanut kunnollista kuvaa, jossa hololakka olisi päässyt oikeuksiinsa.


 Päätin myös vihdoin tehdä jotain pientä koristelun yritystä kynsille. Pohjalla OMG ja sen kuivuttua rajasin teipillä kolmiot kynsiin, johon lakkasin LOL:lla. Kolmion kärkeen laitoin hiukan Etude Housen Lucy Darling glitterlakkaa.

Lucy Darling: Ruby Purple


2 kommenttia:

Mirssiina kirjoitti...

Hienot kynnet!

En voisi muuten olla yhtään enempää samaa mieltä hololakoista, miksi ne eivät voisi tulla muotiin uudestaan? Hololakat ovat vain niiin ihania ;)

Amaryllis kirjoitti...

Kiitos :)

Juu täälläkin kovasti odotellaan hololakkojen takaisintuloa, pakkohan niiden on tulla :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...