lauantai 19. maaliskuuta 2011

Erisan - tylsää, mutta hyvää


HG-putsarini on ollut jo pitkään Erisanin hoitava puhdistusgeeli. Se on oikeastaan täydellinen minulle, erittäin halpaa, riittoisaa, poistaa (mineraali)meikin, ei kuivata ihoa, ei ärsytä ihoa jne.. Mutta niin kovin tylsä! Olen kokeillut vaikka mitä muita putsareita, mutta lopulta aina palaan Erisaniin.

Kävin tänään juuri hakemassa uuden putelin ja näemmä Erisanin pakkaukset ovat uudistuneet. Vasemmalla uusi ja oikealla vanha pakkaus, kummankin koko on 150 ml ja hintaa alle 3,5-4 euroa. Kuten jo aiemmin kirjoitin, mineraalimeikki Erisanilla ainakin lähtee tosi hyvin, kasvovesivanulappuun ei jää mitään tämän jälkeen. Tuoksu on vähän "lääkemäinen", mutta tosi mieto, ei ole koskaan minua häirinnyt. Koostumukseltaan tämä on emulsiomainen, kuin paksua voidetta. Ei vaahtoa ollenkaan, eikä ole mitään kirkasta geeliä.  

Ihoni on rasvoittuva, mutta samalla tosi tosi pintakuiva ja pahimmillaan ihan kunnolla hilseilevä :/ Näppylöitä tulee myös tosi herkästi. Vaihdettuani huomattavasti miedompiin kasvojen puhdistusaineisiin, ihoni kunto on parantunut jo ihan sen ansiosta, ettei putsari kuivata ihoa. Lushin Celestialin ja kasvonaamioiden (ja oikeanlaisen putsarin) ansiosta ihoni kosteustasapaino on nykyään pääosin tosi hyvä. Edes näin talvella ihoni ei ole enää superkuiva, niinkuin se joskus oli. Siksi Celestial onkin viime aikoina tuntunut aivan liian tuhdilta ja olen yhä useammin käyttänyt Erisanin kosteuttavaa kasvovoidetta.


Jos iho on tosi tosi kuiva, niin tämä ei riitä. Celestialiin verrattuna tämä on tosi limaista ja luirua, enkä aluksi oikein tykännyt tästä. Mutta nykyään käytän tosiaan melkein pelkästään Erisania :) Toimii minulla myös meikin alla ja iltaisin naamioiden jälkeen. Kasvovoidetta on 100 ml ja hinta n. 6,5 euroa.

Lushin Eau Roma water -kasvovesi loppui ja ostin tilalle Erisanin alkoholittoman kasvoveden. En ole vielä ehtinyt testaamaan ollenkaan.


Erityisesti Erisanin puhdistusgeelia suosittelen kaikille, vihdoin ja viimein alan uskomaan etten mitenkään voi löytää sitä parempaa hinta-laatusuhteeltaan. Tai edes laatusuhteeltaan :D Tiedän että usealle se ongelma on varmasti nuo tylsääkin tylsemmät pakkaukset, minulle ainakin osittain on edelleen. Mutta kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti! :)

Prisman reissulla eksyin myös meikkihyllyyn ja huomasin hajuvesihyllyssä uutuuksia. En oikeastaan koskaan katsele markettien hajuvesiä, mutta nämä pullot kiinnittivät huomioni. Ehkä tosi mauttomia, mutta minuun iskee täysin tuo paketin korsettikuvio ja pullon hörhelö :D Noita oli vielä pinkki versio, sitä hieman tuoksuttelin ja oli kyllä tosi mitäänsanomaton.


Myös Hello Kitty -hajuvesiä löytyi, näillä oli hintaa n. 20 euroa. Tuoksuttelin toista ja oli tosi äklö vanilja jollain kummallisella sivutuoksulla. Nämä onkin taidettu suunnata ihan lapsille. 


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paskiaiset nostivat hintaa ja paljon.Hokasin vasta kuitista.Vaihdan taatusti merkkiä.Teen parhaani tervatessa Erisania IHAN KAIKILLE.

Amaryllis kirjoitti...

Miten paljon hinnat ovat nousseet? :o Sokoksella on ainakin ollut korkeammat hinnat aina, kasvovesikin maksaa n. 6,5 euroa, kun muualta saa alle viidellä eurolla.

Anonyymi kirjoitti...

Hassua, että sanot tuoksua lääkemäiseksi, koska minusta se on ollut aina ihanan raikas. :) Muuten tajusin putsarin (käytettyäni sitä pari vuotta) vähän kuivattavan ihoani, vaikka luulin sitä miedoksi.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...