torstai 8. syyskuuta 2011

Tallinnan ostosvinkit


 Olin pari viikkoa sitten Tallinnassa. Mukaan tarttui yhtä sun toista, ei niin yllättäen myös kosmetiikkaa. Tallinna on mielestäni ihana kaupunki, jonne on mukava mennä hetkeksi rentoutumaan ja shoppailemaan.

Pretty Sweet -blogissa on hyvä shoppailuopas Tallinnaan ja Viroon suuntaaville. Tässä vielä pari vinkkiä lisää :)



Kosmetiikkaketju I.L.U. myy Too Facedia! Hinnat ovat hitusen halvempia kuin netistä tilattaessa (en koskaan muista sen UK-nettikaupan nimeä josta saa Too Facedin meikkejä.. ) Shadow Insurance maksoi 14 euroa ja tuli nyt UDPP:n tilalle. Too Facedin luomiväripaletit olivat ihania ja minun teki mieli niin ostaa "Natural Eye" -paletti. Oli kiva päästä swatchailemaan näitä, kun aikaisemmin olen nähnyt vain kuvia netissä. Laatu vaikutti oikein hyvältä ja juuri tämän Natural Eyen sävyt olivat mieleeni.


I.L.U.:n myymälä löytyy ainakin Rocca al Maren kauppakeskuksesta. Rocca al Mareen on ilmainen kuljetus Viru-hotellin edestä. Busseja kulkee useampi päivässä, mutta kannattaa käydä etukäteen tsekkaamassa aikataulut.

Lisäksi I.L.U:sta saa theBalmin meikkejä, joiden brändäys on vähän saman tyylinen kuin Benefitillä ja Too Facedilla.


Hipelöin näitäkin tuotteita, mutten kuitenkaan ostanut. Hintoja en muista sen tarkemmin kuin että yksittäinen luomiväri oli 14 euroa. Pigmenttiä oli ainakin tosi paljon.


Kaubamajasta ostin virolaisen Puhas Loodus (= puhdas luonto)-merkin puhdistusmaidon ja kosteusvoiteen. Hintaahan näillä ei ollut melkein mitään, kosteusvoide oli 2,5 euroa ja puhdistusmaito jotain samansuuntaista. Olen vasta vähän kokeillut, joten en osaa oikein vielä mitään sanoa. Mirssiina mainitsee omassa oppaassaan virolaisen merkin Joik. Katselin myös Joikin tuotteita, mutta niistä ei löytynyt mitään sellaista, jonka olisin ehdottomasti halunnut ottaa kokeiluun. Myös Joikin tuotteita löytyy Kaubamajasta.

Viimeiseksi ihanan tuoksuinen saippua Stendersiltä. Olenkin tästä kirjoittanut jo aiemmin. Suunnitelmissa oli ostaa se omppusaippua, mutta tämä greippi vaan tuoksuu niin ihanalta! Stendersin hinnat olivat hiukan nousseet, nyt 100g saippuaa on 3,8 euroa. Stendersin myymälät löytää ainakin Virukeskuksesta ja Rocca al Maresta.
Lushillakin kävin nopeasti kurkkaamassa, mutta en ostanut mitään. Lushin palasaippuat pyörivät samoissa hinnoissa kuin Stendersin, eli n. 3,8 euroa/100g. Suomessahan hinnat ovat lähemmäs kuusi euroa/100g.

Suosittelen kaikkia lähtemään Virukeskuksesta vähän kauemmas, esimerkiki Rocca al Maren kauppakeskus on samaa kokoluokkaa ja siellä on eri kaupat.

Virukeskuksessa on aivan ihastuttava Hello Kitty -kauppa. Kauppa on tosi pieni, mutta aivan täynnä suloisia tavaroita :) Ostin tällä kertaa jättikokoisen HK-tarran ja pari muovikansiota.

Lopuksi vielä pari ruokakuvaa, Tallinnassa on hyviä sushipaikkoja ja ihania kahviloita.

Sushi House
Sushi Cat
Cafe Komeet

2 kommenttia:

Mirssiina kirjoitti...

Hei kiitti tästä postauksesta ja tosta Roc al Mare- bussivinkistä! Kävin juuri viime viikonloppuna siellä ja I.L.Un Too Faced- valikoima oli ihan mahtava! Harmi kun en tarvinnut mitään :)

Stendersin olisin voinut mainita postauksessani, mutta en ole kokeillut yhtäkään tuotetta merkiltä, joten se jäi sitten pois. Kiva kun kirjoitit siitäkin ;)

Amaryllis kirjoitti...

I.L.U:n valikoima tosiaan oli tosi hyvä, nyt jo melkeen harmittaa etten sitä palettia ostanut.. :D

Kantsii kokeilla Stendersiä! Ihanan tuoksuisia saippuoita. En ole ite Lushin saippuoiden fani, mutta Stendersin tuoksut toimivat.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...