sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Fyrinnae-swatcheja 1/2

Olen tilannut jo kolmesti Fyrinnaelta ja varmasti tulen tilaamaan jatkossakin. Pääosa heidän valikoimastaan on luomivärejä, mutta kannattaa myös tsekata pohjustus- ja viimeistelytuotteet. Pixie Epoxy on jo oikeastaan kulttimaineessa glitterluomivärien pohjustajana ja kasvojen pohjustus- ja viimeistelutuotteet ovat omalla HG-listallani.

Tässä postauksessa on vain luomiväriswatcheja ja noista muista tuotteista olisi tarkoitus tehdä erilliset postaukset.

Fyrinnaelta tilauksen tekeminen on helppoa eikä kannata säikähtää pitkää toimitusaikaa. Minun tilaukset on aina postitettu reilussa viikossa, vaikka etusivulla lukisi muuta. Toisaalta tietysti saatat joutua odottamaan, joten kannattaa tehdä tilaus ajoissa. Joskus Fyrinnaen sivut ovat kiinni jostain syystä, sitten pitää vaan odottaa.

Fyrinnaen luomivärit ovat siis jauhemaisia, mutta ne eivät ole mineraalimeikkejä. Samplet ovat todella runsaita, ja purkit maksavat 2 dollaria. Täysikokoiset luomivärit ovat 5,90 - 6,35 dollaria. Postikuluja tulee max 4 dollaria kansainvälisiin tilauksiin.

Luomivärit ovat jotenkin "paksumpia" kuin mineraalimeikit ja jotkut sävyt ovat mielestäni aluksi hankalia levittää. Fyrinnaen sivuilla suositellaankin että sävyt taputellaan luomelle. Useimmat sävyt ovat parhaimmillaan Pixie Epoxyn kanssa ja PE vasta harjoittelua vaatiikiin :D (ainakin minä harjoittelen sen käyttöä edelleen).


Damn Paladins
Rapunzel had extensions
Dark Magik
Freya

Arcane Magic: Sorceress
Nämä on swatchattu sekä Goshin Love that Nature! -puikon että Pixie Epoxyn päälle. Jotkut PE swatcheista ovat vähän kökköisiä ja laikukkaita. Ongelmana swatchatessa on että PE:n määrää on hankala saada oikeaksi, mielestäni luomelle levitettäessä sen määrä on helpompi annostella ja sormella pyyhkiä ylimääräistä pois.


Damn Paladins: Soft, satiny taupe with a gentle light blue highlight.

Rapunzel had extensions: Stunning golden pink-peach (looks pink in the jar).

Dark Magik: Shimmery deep metallic red with blue sparkle.
Fyrinnaen sivuilla Dark Magik näyttää purppuraiselta, sitä se ei tosiaan ole vaan tummanpunainen sinisellä glitterillä.




Freya: This shade is a glowing purple-burgundy shimmer on black. It has an opaque soft black base when applied ofver Pixie Epoxy or wet, but apply dry and you can get a more muted appearance.
Freya ensin ilman pohjustusta, sitten Goshin puikon kanssa ja lopuksi Pixie Epoxyn kanssa. Freya on aivan mieletön violetti!


Arcane Magic: Sorceress: Charcoal, nearly black shadow that with a shimmer that changes from a brilliant aqua to rose to lavender, depending on the light. Auringon valossa Sorceress on turkoosi, enkä siitä saanut otettua muuta kuvaa. Mahdotonta saada kuvaan vangittua tätä sävyä :)



Näitä oli melkeinpä mahdotonta saada näkymään kuvissa sellaisina kuin ne ovat oikeasti, sen verran moniulotteisia ovat. Suosittelen kaikille Fyrinnaeta, erityisesti jos tykkää tummemmista ja kirkkaista sävyistä.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...