lauantai 24. syyskuuta 2011

Lahjapaletti

Kunnollinen postaus mineraalien pressauksesta tulossa alkuviikosta, nyt viikonlopuksi vähän tällaista hömppää :)

Minulla oli syntymäpäivä jokin aika sitten ja sain äskettäin kuulla että minulle olisi tulossa lahja, kunhan vain ensin keksin mitä haluaisin. Aloin heti haaveilemaan paleteista, joihin minulla ei normaalisti ole mielenkiintoa(/varaa) laittaa rahaa.

Ensimmäisenä tuli tietysti mieleen Too Facedin Natural Eye -paletti. Tätähän silloin hypistelin jo Tallinnassa ja totesin Too Facedin paleteista mieluisaimmaksi. Saatavuus netistä tosi huono, toistaiseksi ainoa paikka jonka löysin oli Beautybay.


Sitten on tietysti Urban Decayn Naked-paletti. Ei kai tästä voi sanoa oikein mitään, kaikkihan tätä hehkuttaa :D Kaikesta huolimatta Too Facedin paletti  kiinnostaa jollain tapaa enemmän, en sitten tiedä onko se vain tuo suloinen pakkaus? Nakedissähän on hurjasti enemmän sävyjä...

Urban Decayn muut paletit eivät minua juuri kiinnosta, sillä niissä on paljon sellaisia sävyjä, joita en tulisi koskaan käyttämään.

Luin bjooti.net -blogista theBalmin tulevasta Nude'tude -paletista. Tätä ei ole vielä (kai) julkaistu enkä tiedä milloin on tulossa markkinoille ja mistä edes saisi tilattua. Muistaakseni LookFantastic myy theBalmia, mutta jostain syystä sivut eivät auenneet ollenkaan.

Benefitin Big Beautiful Eyes -paletti vaikuttaa myös tosi kivalta, mutta toisaalta verrattuna kaikkiin edellisiin se on vain "ihan kiva".

Smashboxilta löytyi kanssa kaksi samantyyppistä palettia kuin nämä edelliset, mutta... Tässä tapauksessa kyllä paletin ulkonäöllä on väliä ja nämä häviävät kaikille muille edellä olleille paleteille.

Inglotia mietin myös.. Minulla on yksi viiden luomivärin Freedom-paletti ja nythän heillä on uudet mattasävyt ja rainbow-sävyt. On se elämä vaikeeta! :D

Onko kellään kokemuksia näistä tai jotain listalta puuttuvaa jota voisi suositella?

2 kommenttia:

Mirssiina kirjoitti...

Entä kävisikö Urban Decayn uudet paletit, Book of Shadows vol. 4 ja 15- vuotisjuhlapaletti? Niissä molemmissa on neutraaleja mutta myös värikkäitä sävyjä.

Sitten myöhemmin voit vaikka ostaa edullisen NYXin Nude on Nude- paletin, joka muistuttaa Nakedia ;)

Amaryllis kirjoitti...

Juu olen harkinnut noita Urban Decayn paletteja, mutta niissä on sitten myös tosi paljon sellaisia sävyjä joita en käytä ollenkaan (olen loppujen lopuksi tosi nirso luomivärien kanssa :P). Tosin en tiedä olenko nähnyt book of shadows nelosta, että millainen se on. Pitää tsekata sekin!

NYXin palettia en muistanut ollenkaan, hyvä kun vinkkasit. Tosin nyt kun on lahjasta kysymys niin luultavasti päädyn noihin kalliimpiin merkkeihin ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...