perjantai 23. syyskuuta 2011

Minipostaus Meown minitilauksesta

Meow Cosmeticsillä oli tarjoukset menossa jokin aika sitten ja tein tilauksen. Mineraalipeikkipohjani putosi kerran lavuaariin ja suurin osa varisi sitten sinne :/ Eli tällä kertaa tilaukselle oli erinomaisen hyvä syy. Tilasin pari eri sävyistä pohjaa, yhden täysikokoisen luomivärin (Egyptian Treasures -kokoelmasta Giza) ja muutamia sampleja, jotta sain 30 dollarin tilausrajan täyteen.


Nyt minulla on yhteensä neljä eri sävyistä ja koostumusta näistä Meown pohjista. Kaikkien perussävy on Sphynx ja vaaleusasteelta minulla on (vaalein) Sleek - Frisky - Naughty (tummin). Tuo Naughty on jo melkoisen tumma ja epäilen etten sitä voi käyttää ellen ole ruskettunut ihan reilusti.

Olen aikaisemmin kirjoittanut Meown pohjista täällä.


Mukana tuli pari ilmaista samplea tulevasta "Pandora's box" -kokoelmasta. Lisäksi swatchasin Supernaturals-kokoelman "Astral Projectionin".


Chaos näytti pussissa aika perus beigeltä kultaisella vivahteella. Oikeasti se on oranssinen ja metallinhohtoinen kulta.

Mayhem näytti pussissa tosi tylsältä perusruskealta, mutta sitä se ei tosiaankaan ole. Seassa on tosi paljon oranssin ja punaisenhohtoista shimmeriä. Minä tykästyin tähän kovasti.

Astral Projectionin pitäisi olla violetti highlight-sävy, mutta violetti ei oikein näy siitä. En saanut siitä kunnolla kuvaa, mutta enemmän tuli mieleen joku oiken hento harmaa, jossa hiukan violettia seassa.

En tiedä milloin Pandora's box julkaistaan, mutta luulisin että ihan lähiaikoina.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...