tiistai 13. syyskuuta 2011

Kolme voidetta kasvoille


Käytän kasvoilleni kolmea eri kosteusvoidetta aina vähän fiiliksen ja ihon kunnon mukaan. Lushin Celestialista ja Erisanin kasvoiteesta olenkin jo kirjoittanut aiemmin. Käytin vain näitä kahta voidetta tosi pitkään, kunnes löysin kaappini kätköistä Body Shopin Tea Tree-sarjan Skin clearin lotionin. Olen tämän ostanut joskus kauan sitten ja todennut silloin hutiostokseksi.

Ihoni on siis pintakuiva sekaiho, johon tulee hyvin herkästi finnejä ja joka myös kuivuu hyvin herkästi, jolloin kasvoissa on kuivia länttejä. Body Shopin voide ei sovi kuivalle iholle, sillä se ei kosteuta riittävästi ja tästä syystä varmaan totesinkin aikoinaan että "ihan huono". Onneksi kokeilin nyt uudestaan!



Mutta nyt kun ihoni on kosteuden suhteen kunnossa, niin Skin Clearing Lotion tekee suorastaan ihmeitä! Se oikeasti kirkastaa ihoa ja rauhoittaa sitä. Koostumukseltaan voide on vähän vetistä geeliä, aika samantyyppinen Erisanin kasvovoiteen kanssa. Voide tuoksuu todella vahvasti teepuuöljyltä. Hintaa voiteella on noin kymmenen euroa.

Käytän Celestialia ja Skin Clearing Lotionia iltaisin vuorotellen ja Erisanin kasvovoidetta aamuisin. Nyt kun talvi taas tulee, epäilen että Celestialin käyttö lisääntyy kun iho alkaa kuivumaan. 

Tämän löydön jälkeen innostuin taas Body Shopin tuotteista ja kävinkin jo vähän hipelöimässä eri sarjojen puteleita. En kuitenkaan vielä ostanut mitään. Onko muilla hyviä kokemuksia Body Shopin ihonhoitotuotteista? 

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...