maanantai 12. syyskuuta 2011

TKB Trading

TKB Trading myy ainesosia kosmetiikkaan. Jos haluat tehdä itse huulikiiltoja, saippuoita, luomivärejä jne.. niin heiltä löydät varmasti kaiken tarvitsemasi. He myyvät myös todella paljon erilaisia mica-jauheita, joita käytetään jauhemaisten luomiväreissa. Jotkut yrityksethän myyvät näitä micajauheita suoraan omina luomiväreinään naurettavaan ylihintaan.

Olen jo pitkään katsellut TKB Tradingin sivuja ja viimein oli pakko tehdä tilaus kun totesin että haluan pressata jauhemaiset luomivärini. Pressauksesta tulossa oma postauksensa, tässä käsittelen vain lyhyesti TKB Trading- tilaukseni.

Suurin ihmetykseni aihe oli postikulut, sillä niiden suuruudesta en tiennyt mitään. Oman tilaukseni postikulut olivat loppujen lopuksi 14 dollaria, joka on luultavasti minimi kansainvälisisissä tilauksissa. Tehtyäni tilauksen valitsin kohdan että haluan saada kaikki postikuluvaihtoehdot sähköpostiini. Maksoin tilaukseni heti ja jäin odottelemaan tietoa postikuluista. Siinä meni pari päivää ja ehdin jo ihmetellä teinkö tyhmästi kun maksoin ensin. Lopulta sain kuitenkin sähköpostin eri vaihtoehdoista, joista valitsin halvimman. Tilaus tuli perille sen jälkeen tosi nopeasti, muistaakseni noin viikossa.




Tilaukseeni sisältyi erilaisia tarvikkeita pressaukseen ja pari samplepussia. TKB Tradingin samplet ovat tosi suuria ja ne on pakattu todella jämäköihin minigripp-pusseihin. Kaikki oli pakattu todella huolellisesti, olin ihan yllättynyt. Kaikki oli suojattu omiin pusseihinsa todella siististi.

Olen todella tyytyväinen tilaukseeni ja kaikki sen suhteen sujui hyvin ja helposti ja voin suositella TKB Tradingia kaikille, joita kiinnostaa "askartelu" kosmetiikan parissa.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...