tiistai 24. toukokuuta 2011

Baviphat: Apple AC Therapy Sleeping Mask

Kun näin ekan kerran juttua korealaisen Baviphatin Apple AC Therapy sleeping -naamiosta, tiesin että minun on joskus pakko hankkia se. Pakkaus on mitä suloisin omppu ja naamion pitäisi rauhoittaa kiukuttelevaa ihoa. Lueskelin netistä arvosteluja, ja kokemukset vaihtelivat mitäänsanomattomasta erinomaiseen. Lopulta pistin naamion tilaukseen, hintaa tälle taisi tulla jotain 10-15 euroa ebaystä.



Melkein kaikki teksti naamion mukana on koreaksi, mutta incin löytää Raquelin blogista. Naamio levitetään iholle illalla kasvojenpesun jälkeen eikä sitä pestä pois ennenkuin vasta aamulla. Jotkut käyttävät tätä joka ilta ja joissain blogeissa suositellaan käyttämään pari kertaa viikossa.


Kun omenan kiertää auki, sisältää paljastuu välikansi ja pikkuinen lusikka.


Ensimmäisenä naamiosta huomaa sen tuoksun. Se tuoksuu tuoreelta omenasoseelta, aivan ihana tuoksu! Tuoksu on voimakas, muttei ollenkaan esanssinen. Tuoksu onkin tämän tuotteen yksi parhaista ominaisuuksista. Rakenne on tuollaista sakeaa ja paksua mömmöä, jolla menee hetki imeytyä ihoon.

Valitettavasti minun ihollani tämä ei oikein toimi. Kokeilin aluksi käyttää tätä viikon ajan joka ilta. Parin ensimmäisen päivän jälkeen kasvojeni iho näytti hyvältä, mutta pienille näppylän aluille naamio ei tehnyt mitään. Kaiken lisäksi poskeeni tuli järkyttävän suuri ihonalainen finni. Toki sen syntyyn on varmasti vaikuttanut muutkin asiat kuin vain tämä naamio, mutta minä en ainakaan suosittele käyttämään tätä joka päivä. Nyt olen satunnaisesti käyttänyt naamiota max. kerran viikossa, mutta mitään ihmeellistä se ei iholleni tee. Harmi, sillä tykkään tosi paljon pakkauksesta ja tuoksusta. Naamio on myös todella riittoisaa, eli rahalleen saa kyllä vastinetta, ainakin määrän muodossa.

+ pakkaus supersuloinen
+ ihana tuoksu!
+ riittoisa

- ei tee iholleni mitään
- liian usein käytettynä ärsyttää ihoani

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...