lauantai 7. toukokuuta 2011

Catrice: Enter Wonderland luomiväriduo

Siskoni toi Saksasta tuliaisena Catricen Limited Edition luomiväriduon. Tämä oli oikein toivottu tuliainen, sillä olen jo jonkin aikaa seuraillut blogeista saksalaisten halpismeikkejä. Catricea saa ymmärtääkseni vain Saksan suunnalta. Vakiovalikoiman lisäksi heillä on vuodessa useita Limited Editioneita, tämän hetkinen on "Enter Wonderland". Näitä ei myöskään ole hinnalla pilattu, luomiväriduolla on hintaa n. neljä euroa.



Tämän duo nimi on Lavenderlicious ja nimensä mukaisesti siinä on kaksi liilaa sävyä. Vaaleampi on shimmerinen ja tummempi on matta. Pakkaus on hurjan suloinen ja olin yllättynyt miten paksua muovia se on, ei siis ihan superhalpiksen tuntuinen.



Mielestäni pigmenttiä on kivasti hintaan nähden, mutta ei tältä kannata mitään ihmeitä odottaa. Mattasävy oli mielestäni aika tylsä ja promokuvien perusteella oletin sen olevan tummempi ja kirkkaampi. Nämä on swatchattu siveltimellä UDPP:n päälle ja kuva otettu luonnonvalossa.

Olen ensi viikolla menossa Saksaan ja varmaan muutama vastaava halpismerkin luomiväripaletti tarttuu mukaan. Olisi kiva jos tällaisia saisi Suomestakin vastaavaan hintaan!

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...