maanantai 23. toukokuuta 2011

Fruttini-vartalovoiteet

Luin ensimmäisen kerran Fruttinin vartalovoiteista Ostolakossa-blogista. Innostuin kovasti ja seuraavalla Tallinnan reissulla ostinkin ananaksen tuoksuisen. Tykästyin siihen tosi paljon ja voiteen loputtua en ole onnistunut löytämään mieleistä vartalovoidetta Suomesta. Nyt Saksan matkalla etsiskelin näitä jonkin aikaa ja vihdoin Karstadt-tavaratalosta löytyikin hyllystä paljon Fruttini-tuotteita.

Ostin tutun ja turvallisen ananas-viinirypäleen sekä mansikka-carambolan. Kummankin tuoksu on tosi makea. Ananas on mukavan hedelmäinen eikä liian esanssinen, kun taas mansikkavoide tuoksuu juuri sellaiselta mansikkaesanssilta kuin voisi kuvitellakin. Yleensä tykkään tuoksuttomista tuotteista, mutta vartalovoiteiden pitää tuoksua jollekin hyvälle. Yleensä kaikki hedelmäiset tuoksut ovat mieleeni ja sitä nämä kyllä ovat.

Minä tykkään tosi paljon näiden koostumuksesta, voide imeytyy hyvin ja tuoksu jää iholle hetkeksi. Fruttinin voiteet myös kosteuttavat hyvin kuivaa ihoani, jotkut voiteet eivät nimittäin kosteuta riittävästi.


Saksassa hintaa oli 2,95 euroa ja valikoimissa oli useita eri tuoksuja ja tuotteita. Minun piti myöhemmin tsekata bodybutterit yms, mutta tietysti unohdin.. Valikoimassa oli myös jotain sorbetti-nimellä, kuulostaa mielenkiintoiselta!
Onneksi myös Tallinnan Kaubamajasta saa Fruttinin tuotteita, hinta taitaa olla noin neljä euroa. Tuoksuvalikoima on mielestäni sama kuin Saksassa, mutta en ole varma saako Tallinnasta muita kuin näitä perusvartalovoiteita.

3 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Näitä saa nykyään Sokoksesta! <3 Ostin neljä vartalovoidetta ja kolme suihkugeeliä. Huomenna hamstraamaan lisää :D

Amaryllis kirjoitti...

Noniin jo oli aikakin saada fruttinia suomeen :) Pitää käydä itsekin tsekkaamassa ja ostamassa lisää ananasvartalovoidetta, se onkin jo melkein loppu.

Kisu kirjoitti...

Myynnissä, vinks ->

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...