tiistai 29. maaliskuuta 2011

LoveMore: Agar-agar Lifting Mask


LoveMoren kangasnaamiot tulevat Taiwanista, ja joidenkin lähteiden mukaan ne ovat siellä myydyimpien naamioiden joukossa. LoveMoren naamiot ovat pakattu uskomattoman suloisiin "kirjekuoriin". Mielestäni kyllä yksi suloisimmista naamiopakkauksista, joita tiedän :)


Tilasin testiin "Australia Great Barrier Reef Agar-agar Lifting Mask" -naamion. Se on tarkoitettu aikuisemmalle, 25-30 vuotiaan iholle ja sen pitäisi kiinteyttää ja pehmentää ihoa. En ole itseasiassa ihan varma miksi juuri tämän naamion tilasin, sillä nämä vaikutukset eivät ole sitä, mitä yleensä naamiolta haen. Näitä ns. kirjekuorinaamioita on kuutta erilaista ja lisäksi LoveMorella on 6 muuta naamiota, jotka tulevat kaulalle asti ja joissa on "korvakoukut".


Naamion tuoksu oli tosi saippuainen, jopa siinä määrin että se oli vähän epämiellyttävä. Naamion kangas oli todella paksua ja jämäkkää, ja sen pinnassa oli "kuvioita". En tiedä tarkalleen mikä niiden tarkoitus on, mutta en ole vastaavaa muissa naamioissa nähnyt. Naamio oli myös todella kostea, mutta yleensä pystyn levittämään naamion reunoista nestettä kaulalle. Tämä naamio piti nesteen visusti itsessään, mutta ehkä se sitten imeytyy tehokkaammin kasvojen iholle? Vaikea sanoa, enkä tiedä onko niinkään oleellista, mutta naamio oli vähän erilainen kuin kangasnaamiot yleensä.
Naamion tehoista en kauheasti osaa sanoa, että kiinteyttikö tms ihoa. Kosteutti kyllä tosi hyvin eikä ärsyttänyt mitenkään.
Tätä naamiota tulen tuskin ostamaan uudestaan, mutta haluan ehdottomasti kokeilla muita LoveMoren naamioita.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...