maanantai 21. maaliskuuta 2011

My Beauty Diary: Blooming of Beauty

My Beauty Diary julkaisi Taipein kukkamessujen kunniaksi kuusi erilaista kukkakangasnaamiota, Damask Rose Ice Cream, French White Lily, Formosa White Phalaenopsis, Japanese Hydrangea, Peruvian Sunflower, Vienna Black Tulip. Ymmärsin että nämä olisivat kaikki limited edition, mutta nyt Skinphilosophyyn oli tullut kolme uutta kukkanaamiota, jotka olisivat LE, mutta nämä kuusi eivät.

Kukkanaamioiden kangas oli sitä paksumpaa MBD-laatua.



Peruvian Sunflowerin tuoksu oli tosi tosi mieto, en haistanut oikeastaan mitään. Peruvian Sunflowerin pitäisi kosteuttaa tehokkaasti ja sen se kyllä teki. Tämä oli vähän sellainen naamio, ettei jäänyt mieleen mitenkään erityisesti. Kosteutti ihoa hyvin ja seuraavana aamuna iho näytti tosi hyvältä, muttei mitään erityistä. Ei siis missään nimessä huono naamio, mutta en ostaisi tätä uudestaan vaan kokeilisin jotain muuta kukkanaamiota mieluummin.



Opinpahan vihdoin, etteivät nämä ihon rasvaisuutta säätelevät naamiot toimi, ainakaan minulla. Japanese Hydrangean pitäisi siis vähentää ihon rasvaisuutta ja rauhoittaa ihoa. Minä en huomannut mitään vaikutusta aamulla. Ihoni ei enää ole mikään superrasvainen, sekin voi tietysti vaikuttaa. Mutta en huomannut mitään rauhoittavaakaan vaikutusta, jota olisin toivonut. Japanese Hydrangea tuoksui hyvin miedosti kukille. En ostaisi uudelleen.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...