torstai 24. maaliskuuta 2011

Punaista hiuksille

Olen luonnostani vaaleahiuksinen, mutta olen viimeisen kuuden vuoden ajan värjännyt hiuksiani punaiseksi. Nykyään käyn kampaajalla värjäämässä hiukset, sillä kampaamoväri pysyy paremmin hiuksissani ja lisäksi kampaaja sekoittaa erikseen värin tyveen ja latvaan, jolloin lopputuloksesta tulee tasainen. Punaisen värin kanssa on aina haalistumisongelma, minulla väri ei pysy hyvänä paria viikkoa kauempaa, vaikka kuinka käyttäisin värjätyille hiuksille suunnattuja tuotteita.

Olen kokeillut muutamia värjääviä tuotteita, sekä naamioita että shampoita ja KC Professional Color Mask on osoittautunut parhaaksi. Käytän sitä pari kertaa viikossa, levitän runsaasti pyyhekuiviin hiuksiin ja pidän 20- 30 (ohjeissa lukee 2-10 min? Ei kyllä punaiseen tukkaan riitä mitenkään) minuuttia ennen poispesua. Tämä on tosiaan värjäävää tavaraa, kädet ja päänahka saavat myös kivan punertavan sävyn hetkeksi..


 Color Maskejä löytyy myös muissa sävyissä, mutta omille hiuksilleni Pepper-sävy on paras. Se on todella kirkkaanpunainen, muttei hiuksissani kuitenkaan mikään shokkiväri. Hintaa tällä on 10-19 euroa/200 ml ostopaikasta riippuen, Sokoksella 16,9 euroa. Hamstraan aina monta pulloa, jos näen halvalla ;) Jos joku tietää mistä Helsingistä saisi n. 12 eurolla, niin laita ihmeessä kommenttia! Tätä nimittäin kuluu nopeaan, sillä laitan tosi runsaasti hiuksiin.

Color Maskilla saa pelastettua vähän kulahtaneenkin värin ja säännöllisesti käytettynä pitää värin upean punaisena. Minulta on joskus kysytty olenko juuri käynyt kampaajalla, vaikka värjäyksestä on kulunut pari kuukautta. Eli toimii :D

Viimeksi Color Maskin loputtua ostin hätäavuksi Wellan Lifetex Color Reflex Mask for red hairin. Tämän värjäävät ominaisuudet olivat todella mitättömät, hiukan tuli pientä kiiltoa ehkä hiuksiin. Lisäksi kun tätä levitti koko päähän, niin hiuksista tuli tosi lähmäiset. En siis suosittele. Maksoin tästä 5 euroa/150 ml tarjouksessa, en tiedä mikä on normaali hinta.


Naamioiden kanssa käytän aina suihkumyssyä, omani tilasin Ebaystä :)

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...