perjantai 8. huhtikuuta 2011

Brazen Cosmetics: Glitter gels & huulikuorinta

Kirjoitin jo aikaisemmin Brazen Cosmeticsin huulikiilloista. Huulikiiltojen lisäksi tilasin kaksi samplea Glitter geeleistä ja yhden huulikuorinnan. Mukana tuli yksi luomivärisample minigrip-pussissa.

Päätin nyt kuitenkin laittaa nämä kuvat tällaisina, vähän ovat hassusti vinksallaan, mutta periaatteessa ei ole väliä miten päin ovat :D

Tilasin siis kaksi glitter geliä. Näiden normaali hinta on 4,99 dollaria, joka ei minusta tosiaankaan ole paha hinta. En ole vielä näitä luomilla testannut, mutta käteen swatchatessa nämä pysyvät tosi hyvin. Geeli kuivuu melko nopeasti ja sen jälkeenkin suurin osa glittereistä pysyi kämmenselässä kiinni vaikka sitä hankaisikin. Minusta huomattavasti parempi kuin irtoglitter, jota en oikein koskaan saa pysymään luomilla mitenkään...

Glitter on näissä tosi pientä ja sitä on runsaasti. Turvallista käyttää myös silmäluomilla.


Paparazzi: Glitterati Glitter Gel in a blindingly bright super fine iridescent sparkle blend
Valosta riippuen heijastelee hiukan sinisenä, hiukan vihreänä jne :) Sopii oikeastaan kaiken kanssa.

Tästä liilasta en ole ihan varma mikä sävy kyseessä. Pohjassa lukee "Glitterati Gel Naughty Purple", mutta tällaista glittergeeliä ei kuitenkaan löydy sivuilta.. Epäilen siis että tämä on Scandal. Tosi upea purppurainen sävy :)


Brazenilla on myynnissä ainakin neljää ellei peräti viittä erilaista huulikuorintaa. Halusin testata yhtä, sillä hinta on melko edullinen, 2,79 dollaria. Tosin tietysti postikulut nostavat hintaa.. Valitsin Mango Mangon.


Tuoksu Mango Mangossa on esanssinen mango ja mieleen tulee jotkut mangokarkit. Ihan jees, mutta ei ehkä ihan sitä mitä odotin lukiessani jostain blogista hehkutusta tästä tuoksusta. Huulet kyllä tykkäävät tästä :)

Lopuksi vielä luomiväri Jinx. Olen nähnyt swatcheja Jinxistä, joissa se näyttää hiukan liilalta, mutta minusta se oli enemmänkin harmaa. Samoin Brazenin sivuilla se näyttää vaalean violetilta, mutta se ei kyllä pidä paikkaansa.



Jinx: A sweet lilac purple shimmery shade that is anything but simple! Don't pass this one up because JINX has a shimmer that just won't quit! Instead of the old frost shadows of the past, this one has an almost holographic quality to the shimmer. You can also use it wet for a foiled metallic look. JINX is semi-opaque (put it on with a heavy hand for completely opaque) and out of this world attention-grabbing. JINX is fresh, funky and will make any purple lover cheer!

Kyseessä ei ole siis huono kuva, vaan Jinx oli tuollainen minun kädelläni myös oikeasti. Ei mitenkään tylsä sävy kuitenkaan ja mukana tosi paljon glitteriä ja kimallusta. Mutta silti tosi kaukana kuvauksesta tai Brazenin swatchista.

Lyhyesti:
Glitter geelit ja Passion pot -huulikiillot ovat kaikinpuolin erinomaisia ja niitä voin suositella ihan kaikille. Huulikiiltoja tulen varmasti vielä jossain vaiheessa ostamaan lisää, tykkään sävyistä ja laadusta. Luomivärit ovat vähän kysymysmerkki, ainakaan tämä yksi sample ei minua oikeen vakuuttanut.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...