perjantai 1. huhtikuuta 2011

Lush: American Cream

Tilasin American Creamin, kun halusin jonkun peruskivan hoitoaineen hiuksille. Toivon hoitoaineen hoitavan hiuksiani ( ;) ), selvittävän edes hitusen tukkaa eikä se saa lätistää tai lähmätä hiuksia.


Brittilushin sivuilla American Creamin tuoksua kuvaillaan seuravaasti:
" The scent of honey, vanilla, strawberries and oranges is so sexy and sweet that dates can't stay away." Vanilja ja mansikat kuulostivat ihanalta, mutta oman pulloni sisältö tuoksuu vaan vähän kummalliselta. Ei mitenkään epämiellyttävältä, mutten löydä tuoksusta mitään edellä mainittuja elementtejä. Lushillahan eri erien laatu vaihtelee tosi paljon, liiankin paljon minun mielestäni, ja voi olla että jonkun toisen American Cream tuoksuukin makealta ja seksikkäältä :D 


Olin juuri käynyt kampaajalla leikkaamassa huonot latvat pois, kun aloitin käyttämään American Creamia. Tällöin hiukseni olivat siis tosi hyvässä kunnossa ja American Cream riitti mainiosti. Hiukset oikein imaisee tämän hoitoaineen, en ole aiemmin vastaavaa muilla hoitoaineilla huomannut. Nyt kun hiukset ovat taas hiukan kasvaneet, en ole täysin vakuuttunut American Creamin hoitotehoista. Takkuja American Cream ei selvitä yhtään ja joskus tuntuu että hoitoaine synnyttää niitä ihan tyhjästä... Vaikka joskus laitan American Creamia tosi runsaasti, niin se ei ole lätistänyt tukkaani.


Jälleen kerran "ihan kiva", mutten tule ostamaan uudelleen. Aion kokeilla Lushilta vielä Veganese-hoitoainetta, jos sekin on yhtä keskinkertainen niin etsin seuraavan hoitoaineen muualta. Lushin palashampoot ovat minulle ehdoton HG-tuote, ja toivoin että myös hoitoaineista olisi löytynyt vastaava.





American Creamia saa kolmessa eri koossa, pullojen hinta on 3,99 - 12,99 £ tai 8,95 - 23,95 €.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...