keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Suosikit arkimeikkiin


Olen viime aikoina huomannut käyttäväni jatkuvasti samoja tuotteita. Olen näistä kaikista jo aikaisemminkin kirjoittanut, mutta halusin vielä nostaa nämä uudelleen esille.

1) Inglotin Freedom-paletti. Palettia ostaessani en edes arvannut miten paljon tulen tätä käyttämään. Nyt käytän tätä oikeastaan jokaisessa arkimeikissä, sillä sävyt ovat siihen tuttuja ja turvallisia ja kaikki oikeastaan sopivat yhteen. Tumminta liilaa tulee käytettyä tosi harvoin, mutta muut neljä ovat kaikki yhtä ahkerassa käytössä. Kätevä myös ottaa reissuun mukaan ja tarvittaessa tällä saa bilemeikinkin aikaan, vaikka bilekäytössä suosin glitterisimpiä luomivärejä.

2) Brazen Cosmeticsin La Femme Passion Pot (vasemmalla). Käytän tätä aina kun haluan huulille jotain mahdollisimman neutraalia ilman että se olisi tylsää. Kiilto tuntuu huulilla miellyttävältä, sillä se ei ole erityisen tahmea. Kiilto myös pysyy huulilla pitkään.

3) Shiro Cosmeticsin Leeroy Jenkins Intetube (oikealla). Hurjan värinen purkissa ja joissain swatcheissa, mutta hyvin ohuena kerroksena huulilla suloinen vaaleanpunainen. En ole koskaan käyttänyt vaaleanpunaisia huulimeikkejä, mutta tätä olen käyttänyt jo useampana päivänä. Leeroy Jenkins on täydellinen arkimeikkiin, sillä se antaa väriä huulille, muttei pomppaa mitenkään erityisesti esiin. Intertubet myös kestävät huulilla tosi hyvin, ei haittaa vaikka vähän söisi/joisi.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...