lauantai 5. helmikuuta 2011

Ebay-löytö

Ecotoolsin siveltimiä etsiessäni törmäsin tuotteeseen nimeltä "6X Magic SOFT BENDY HAIR ROLLERS Foam Curlers easy use". Hintaa oli pari dollaria, joten tilasin ihan uteliaisuudesta. Haluaisin usein laittaa kiharoita, mutta lämpörullien laittoa en oikein hallitse ja tulos on yleensä melko huono. Suoristusrautaa en omista, mutta kerran olen silläkin kokeillut kiharoiden laittoa eikä siitä mitään tullut.


Kyseessä siis tällaiset pampulat. Ei näilläkään aina mitään kovin ihmeitä tapahdu, mutta tosi käteviä koonsa puolesta, eli helppo ottaa mukaan ja oikeesti, kaksi dollaria hintana :D Minulla on pitkä ja paksu tukka ja nämä kuusi riittävät tosi hyvin.






Pussin kyljessä on käyttöohjeet. Sopivan levyinen määrä hiuksia pujotetaan pampulan läpi ja rullataan. Olen käyttänyt näitä hiukan kosteaan tukkaan, jossa on muotovaahtoa. Sen jälkeen odotellut joskus jopa pari tuntia ja välillä kuivaten föönillä. Sisällä oleva tukka kuivuu hitaiten, eli hiukset eivät saa olla liian märät, kun näitä laittaa. Muuten pitää odottaa ikuisuus.





Tässä hieman huono kuva siitä millaista jälkeä näillä saa. Kuva on otettu sivulta ja tuolloin (uutena vuotena) kiharat pysyivät tosi hyvin koko illan/yön.

Myyjä jolta nämä ostin, on lopettanut toimintansa Ebayssa. Aikaisemmin olen vastaavia pampuloita ebaysta löytänyt, mutta nyt hakuni eivät tuottaneet tuloksia. Kurja juttu, sillä minusta nämä ovat oivallinen ja halpa vaihtoehto lämpörullille.
En myöskään tiedä kauan nämä tulevat kestämään, vaahtomuovi on heppoista tavaraa. Nyt olen käyttänyt näitä noin viisi kertaa ja toistaiseksi ovat ehjiä.
Jos jossain törmäätte näihin halvalla niin suosittelen ostaamaan!

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...