torstai 17. helmikuuta 2011

Lush 3x

 

Huomasin etten ole vähään aikaan kirjoittanut mitään Lushin tuotteissa, joten tässä nyt sitten kolme kerralla!

Celestial on kasvovoide-lempparini. Se on tosi tuhtia tavaraa, juuri sitä mitä ihoni tarvitsee. Etenkin näin talvisin kun iho on tosi kuiva. Käytän tätä joka ilta ja joskus myös aamuisin, jos kasvot tuntuvat tosi kuivilta.

"vaniljavesi (Vanilla planifolia), manteliöljy (Prunus dulcis), mantelimaito (Prunus dulcis), glyseroli (glycerine), kaakaovoi (Theobroma cacao), tuore orkideauute (Dendrobium), cetearyl alcohol, steariinihappo (stearic acid), triethanolamine, methylparaben, propylparaben."


Joskus Celestial ei meinaa imeytyä kunnolla, joskus taas iho tuntuu imaisevan kaiken heti. Tuoksu vähän vaihtelee erästä riippuen, mutta selvä vaniljan tuoksu siinä on. Tuoksu kyllä häviää onneksi kasvoilta hetken kuluttua. Minä olen tykännyt Celestialista tosi paljon, nyt kolmas purkki menossa. Tosin minulla on haussa vielä se täydellisin kasvovoide, mutta en ole vähään aikaan viitsinyt mitään uutta kokeilla.



Kasvovesi ei ole aiemmin kuulunut ihonhoitorutiineihin, mutta päätin kokeilla olisiko siitä jotain hyötyä. Eau Roma Water on tarkoitettu kuiva- ja herkkäihoisille. Tämän kasvoveden tuoksu on tosi miellyttävä, tuoksuu miedosti kukille. Olen yrittänyt vähentää kasvojen pesua aamuisin ja käyttänyt vain tätä ja toistaiseksi näyttää siltä että ihokin tykkää. Iltaisin toki aina kasvojen pesun jälkeen pyyhin kasvoveteen kostutetulla vanulapulla kasvot.

Ainoa huono puoli tässä on hinta. Lushin kasvovesiä saa myös isommissa pulloissa, jolloin hinta on suhteessa halvempi, mutta itse opiskelijana aion seuraavaksi ostaa Erisanin alkoholittoman kasvoveden, josta on ollut juttua Mustaa kajalia -blogissa. Incit näissä kahdessa ovat tosi erilaiset, mielenkiintoista kokeilla onko käytössä eroja. Tilasin tämän pullon briteistä, mutta sivut ovat edelleen kiinni enkä pysty tarkistamaan hintaa. Suomessa pienellä pullolla hintaa lähemmäs kahdeksan euroa.

"laventelivesi (Lavandula augustifolia), ruusuvesi (Rosa centifolia), *limonene, *linalool, hajuste (parfum), methylparaben.
* esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä"


Sweet Lips -huulikuorinta tuoksuu vaniljasuklaalle ja tuoksu onkin minun mielestä tämän tuotteen Se Juttu. Käytännössähän tämä on vain sokeria ja öljyä ja 6 euroa näistä kahdesta on aika kova hinta. Tuoksu on kyllä tosi herkullinen, minun suosikkini Lushin huulikuorinnoista.

"Castor Sugar (Sucrose), Organic Jojoba Oil (Simmondsia chinensis), Vanilla Extract (Vanilla planifolia), Tagetes Oil (Tagese minuta), Cocoa Absolute (Theobroma cacao), Tagetes Oil (Tagetes minuta), Flavour"


Tämä on vähän unohtunut kylppärin kaappiin, pitäisi muistaa käyttää useammin. Toimii kyllä tosi hyvin, huulista tulee ihanan pehmeät :)

Löytyykö lukijoista Lush-addikteja? Minusta on ihana kokeilla Lushin tuotteita, mutta aika moni on valitettavasti ollut vain "ihan kiva". Toisaalta olen löytänyt monia tuotteita, joita ilman en tulisi toimeen, kuten palashampoot ja Celestial. Kokeilut siis jatkuvat! :D

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...