perjantai 18. helmikuuta 2011

Posti toi huulirasvaa ja Shiro Cosmeticsia yms :)

Ten digit creationin ihana margarita huulirasva loppui, joten uutta piti saada. Tilasin kokeeksi Epically Epic Soap -nimisestä etsykaupassa. Arvostelua tulossa kunhan olen hiukan näitä käyttänyt, ulkonäkö ja tuoksut ainakin ihastuttavat.

Shirolta tuli myös tilaus. Caitlin osaa kyllä hommansa tosi hyvin, Shiron tilauksista tulee aina niin hyvä mieli :) Tuotteet oli pakattu sydänpussiin ja mukana tuli kaksi sydämenmuotoista suklaata. Lisäksi näytteinä tuli Spiritomb ja Temple of Time. Omistan jo melkein kaikki Shiron liilat ja silti onnistuin saamaan näytteenä uuden sävyn :) Niin ja tosiaan sain myös Intertube-samplen sävyssä Three Wolf Moon ja olin tätäkin sävyä jo vähän sillä silmällä katsellut. Varsinaiseen tilaukseen siis kuului Over 9000 Intertube, Master Sword täysikokoisena ja minipurkit Rattatasta ja Jigglypuffista. Nuo täysikokoiset purkit ovat ihania, pakko saada sellainen missä on myös pokepallo!


Lisäksi vielä tuli fimoja Ebaysta. Nämä ovat minulle uusi tuttavuus, mutta haluan jo päästä kokeilemaan näitä. Yllättävän kivoja tuli, pääasiassa hedelmiä.

(pahoittelut epätarkasta kuvasta :P)

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...