sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Uutta Aasiasta: kevät 2011

Aasialaiset merkit ovat julkistaneet kevään kokoelmia. Täytyy myöntää etten itse näistä mitään erityisen mielenkiintoista löytänyt. Erityisesti Lavshucalta odotin vähän enemmän, mutta ehkä he julkaisevat vielä jotain muutakin kuin nuo neljä settiä. Toivottavasti!

Japanilaiselta Katelta tulee uusi luomiväripalettikokoelma, Crystallize Quartz, johon kuuluu viisi erilaista sävyvaihtoehtoa. Paletti on todella kaunis, mutta toisaalta sävyvaihtoehdot eivät minua erityisemmin kiinnosta.



Lisäksi Dual Blend Eyes ja Gradical Eyes luomiväripalettikokoelmiin julkaistaan uusi sävyvaihtoehto.

Gradical eyes PU-1
Lisäksi KATE julkaisee "mineraalimeikkejä", joista minä en kyllä ole lainkaan kiinnostunut.


Lavshuca julkaisee kevään kokoelmassa kaksi limited edition-settiä. Toisessa tulee Melting Eyes -paletti sekä silmämeikin pohjustusaine. Toisessa setissä tulee Star Glow Rouge -huulipuna ja Perfect Gloss -huulikiilto.


Majolica Majorcan kevätkokoelma on varsin runsas, siihen kuuluu kaksi uutta sävyvaihtoehtoa Jewelling Eyes-paletteihin, Puff De Cheek -poskipunat, kaksi Cream Pencil Lineria, Lash Expander Frame Plus -ripsiväri ruskeana sekä Pressed Pore Cover limited edition rasiassa. Osa tuotteista on limited edition, eli saatavilla vain jonkin aikaa.


Etude Housen uusin kokoelma on nimeltään Miss Tangerine, ja sävyt ovat suurimmaksi osaksi oransseja. Tähän kokoelmaan kuuluu huulipunia, kynsilakkoja, luomiväripaletteja jne.



Baviphatin sivuilla oli myös uusia tuotteita. En ole varma miten uusia nämä ovat, mutta kaikkia ei vielä Ebaysta löytynyt.

Apple Peeling Gel
Peach Sebum Control
Collagen Primer

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...