lauantai 12. helmikuuta 2011

Kynnet: Etude House & China Glaze


Nähdessäni ensimmäiset promokuvat China Glazen viime kevään kokoelmasta Vintage Vixen, olin aivan innoissani. Tilasin kokoelmasta kaksi lakkaa, kuvassa First Class Ticket. First Class Ticket on tosi tumma violetti ja seassa on turkoosia ja sinistä shimmeriä. Minun makuuni tämä on aivan liian tumma. Melkein kaikissa swatcheissa tämä on vaaleamman näköinen kuin mitä luonnossa. Harmi, sillä tämä on tosi kaunis sävy, saisi olla vain hitusen vähemmän musta. Kuvassa lakka näyttää lisäksi vähän liian siniseltä, kuten tämäntyyppiset lakat yleensä näyttävät.
En ole myöskään erityisen ihastunut lakan koostumukseen, minun on vaan mahdotonta saada tätä siistiksi kynsien tyvestä. Tämä on jo itseasiassa toinen kerta kun lakkasin kynnet First Class Ticketillä blogia varten, mutta yhtä epäsiisti se on edelleen.

Kärjissä Etude Housen glitterlakka Lucy Darling Nails: Ruby Purple. Tämä on ihana glitterlakka, glitteria on TOSI paljon ja purppuraisen glitterin lisäksi seassa on pientä hologrammiglitteriä sekä isompia glitterhippusia. Lakkapullossa näkyy myös muutama tähtiglitter, mutta en ole vielä onnistunut niitä kalastamaan. Lisäksi pullo on tosi suloinen, sydämenmuotoinen :)






Vasemmalla Lucy Darling: Duby Purple, joka on selvästi purppuraisempi ja punaiseen taittuva ja oikealla China Glaze: First Glass Ticket, joka ei tosiaankaan ole sininen vaan violetti :)

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...