sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Epically Epic -huulirasvat

Ten Digit Creationin huulirasvan loputtua oli haussa uusi huulirasva Etsystä. Vertailin hintoja ja postikuluja ja parhaimmaksi setiksi valikoitui Epically Epicin kolmen huulirasvan paketti. EE:llä on myös todella laaja valikoima huulirasvoja ja lähes jokainen vaikutti tosi herkulliselta. Valikoimasta löytyy myös palasaippuoita, parfyymiöljyjä ja kiinteitä voiteita.


Toimitus oli nopea ja tilaus saapui erittäin hyvin pakattuna ja kuvanmukaisessa söötissä rasiassa :) Rasia oli vähän matkalla mennyt ruttuun, mutta sitä ei oikein voi mitenkään estää.


Tilasin Fuji Applen, Vanilla Coken ja Bullfrogin, jossa on hiukan sävyä mukana (=tinted lipbalm, mikäköhän on suomeksi? :D).

"INGREDIENTS: pistachio butter, sweet almond oil, jojoba, castor oil, vitamin e, candelilla wax, natural sweetener, flavor. May contain mineral colorant, honey, coconut oil, or vanilla. VEGAN lip balms do not contain honey."

Näiden koostumus on melko kova, mutta levittyvät silti erittäin hyvin huulille eivätkä ole vahamaisia. Huulista tulee mukavan pehmeät :)

Fuji Apple, Vanilla Coke ja Bullfrog

Fuji Apple: A deliciously fresh green apple flavor. It's crisp and clean, not overly sweet, like a Fuji apple, Japan's most popular apple.
Kuvauksesta huolimatta odotin sitä perus omenaesanssin makua. Mutta tämä ei sitä tosiaankaan ole! Fuji Apple on kyllä melko makea, mutta todella herkullinen ja omenainen. Huono puoli on, että tekisi koko ajan mieli nuoleskellä huulia :P 

Vanilla Coke: The taste of sweet cola and vanilla syrup is a classic soda fountain flavor that goes back to the 1940's. Somehow this lip balm actually tastes fizzy! This balm does not contain much color, so it won't tint your lips.
Vanilla Coke meni lahjaksi ja lahjan saaja oli oikein tyytyväinen :) Tuoksu/maku on kuulemma melko vaniljakokismainen, tosin enemmän maistuu  kokikselta kuin vaniljalta. Tämä ei värjää huulia, vaikka onkin tummanvärinen.

Bullfrog: A funny name for a very pretty lip tint! The color is a sheer and shimmery light golden peach. The flavor is sweet peaches, maraschino cherry, a drop of lemon, and gin (I use juniper berry essential oil for the gin flavor, because try as I might I can't get real gin to mix into the lip balm.)
Ensimmäinen ajatus Bullfrogin tuoksusta on vain "hedelmäinen". Vähän kun tuoksuttelee niin kyllä sieltä erottuu kirsikka- ja persikkakarkit :) Bullfrogissa on vähän väriä ja shimmeriä, juuri sopivasti päivittäiseen käyttöön. Minun huulilleni se antaa tasaisemman värin ja nättiä hehkua.

Bullfrog
Joo olen kalpea, mutten ihan noin kalmankalpea :D Bullfrog on myös hiukan enemmän oranssi, mutta näkyy tuosta vähän tuota sävyä.

Tämä ei varmasti jää viimeiseksi tilaukseksi! Haluan ehdottomasti lisää huulirasvoja (esim. Anjou Pear kuulostaa ihanalta) ja haluaisin myös kokeilla heidän kiinteää voidetta, joka on suunnattu erityisesti kynsinauhoille. EE tekee myös custom-tuoksuisia tuotteita, jolloin asiakas saa itse päättää listasta mitä tuoksuja tuotteeseen tulee.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...