sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Joululahjaideoita


Karkkituoksujen ystäville "Snow Fairy Gift" Lushilta, sisältää Snow Fairy -suihkugeelin, Angel's delight -saippuan ja Shimmy Shimmy -hierontapalan. Hintaa Lush-UK:lla 14,95 puntaa ja Suomen Lushilla 19,95 euroa.


Tuca Tuca -hajuvedet Lushilta. Hinnat 5,50 - 23 puntaa Lush-UK:lla ja Suomen Lushilla 12,95 - 42,95 euroa. Lushilta löytyy myös muutama muu hajuvesi, jos Tuca Tucan tuoksu ei miellytä.

Majolica Majorcan talvikokoelman hajuvesi MajoRomantica. Blogeissa tätä on kehuttu tosi paljon. Tilattua saa ainakin Mihokoshopista, hintaa on 2250 jeniä (~21 euroa).




Integraten uusin luomiväripaletti. Tämä on niin suloinen! Palettiin kuuluu kolme luomivärisävyä, yksi glittersävy ja yksi voidemainen pohjustussävy. Kaikki sävyvaihtoehdot 25 dollaria A Pop of Kawaiista tai tietyt sävyvaihtoehdot 19,5 dollaria Adambeautysta.


Lavshuca Star Decoration Eyes -paletti. Toinen todella kaunis luomiväripaletti Japanista. Näitä löytyy viisi erilaista värivaihtoehtoa. Hintaa Adambeautyssa 20 dollaria.




Persephone Mineralsin Sailor Senshi Mars set. Tämä kuva ei tee lainkaan oikeutta Persephone mineralsin luomiväreille! Tästä kyseisestä setistä minulla on vain tumman violetti Rei, ja se on todella upea. Jokaiselle mineraalimeikkifanille mainio setti, näitä on neljä erilaista. Hinta tällä hetkellä 25 dollaria.


Zoyan syksyn Wicked-kokoelman kynsilakkoja. Zoyalla on aina kauniita värejä kokoelmissaan. Näistä lakoista swatcheja löytyy mm. Scrangien blogista. Jälleenmyyjät Suomessa. Omat Zoyan lakkani olen ostanut Ebaysta.

Skinfood Chocolate mask. Olen vasta kokeillut Skinfoodin kurkkunaamiota, mutta se vakuutti minut täysin. Skinfoodia kannattaa etsiä Ebaysta, hinnat naamioilla yleensä 10-20 euroa.


Curio Cameo -kaulakoru. Fable and Fury -etsykaupassa on paljon tämän tyylisiä kaulakoruja, eli jos tämän tyyppiset korut iskevät niin kannattaa käydä katsastamassa! Hintaa tällä korulla on 23 dollaria.


Crafting with love tekee hirmuisen suloisia kännykkä/kamerapusseja. Löytyy Hello Kittya, muita tunnettuja hahmoja, yksisarvisia, peuroja ja kaikenlaisia söpöjä pastelliaiheita. Hinnat 18-25 dollaria.






ZombiesGoRawr myy paljon erilaisia koruja, riipuksia ja kännykkäkoruja, mutta minä tykkäsin erityisesti näistä pienistä koristelluista peileistä. Hinta 10 dollaria.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...