sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Lavshuca Jewel Lips RD-5




Lavshuca on japanilainen kosmetiikkasarja ja se on Kanebon omistuksessa. Kävin Japanissa maaliskuussa 2010 ja muunmuassa tämä huulipuna tarttui sieltä mukaan. Tämä huulipuna on ainoa Lavshucan tuote, jonka ostin ja hitusen nyt harmittaa, sillä tämä on aivan ihana! 

Käytän huulipunaa vain kun on juhlat tai bileet tiedossa. Huulipunakokoelmani onkin siis todella pieni ja viime aikoina olen käyttänyt vain tätä Lavshucan Jewel Lips-kokoelman punaa sävyssä RD-5. Tämä on melko pitkäkestoinen huulilla ja tykkään tietenkin myös hylsystä tosi paljon (vaikuttaa tosi paljon laatuun heh). Jewel Lips -huulipunat ovat vähän pienempiä punia, pakkauskoko on 1,8 g. Väri on sieltä punaisemmasta päästä olematta kuitenkaan kirkuvan kirkkaanpunainen. 


Punan seassa on myös glitteriä, joka ei kuvasta näy, mutta joka näkyy (ja tuntuu) kyllä huulilla. Tämä glitter on huulipunan ainoa huono puoli, tosin minua se ei erityisemmin häiritse.

Jewel Lips -huulipunia saa ainakin Adam beautysta 9 dollarin hintaan (joka on vähemmän kuin mitä itse maksoin tästä Japanissa...)

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...