torstai 25. marraskuuta 2010

Skinfood Cucumber Soothing Mask

Skinfood on eteläkorealainen kosmetiikkasarja, jonka ideana ovat luonnolliset raaka-aineet ja nimensä mukaisesti sarjan tarkoituksena on tehdä tuotteensa ruoka-aineista. Skinfood ei kuitenkaan ole luonnonkostemetiikkaa. Skinfoodilla on paljon mielenkiintoisia tuotteita ja ensimmäisenä tilasin tämän kurkkunaamion, jonka tarkoituksena on rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa.


Luin ennen tilaamista erinomaisia arvosteluja tästä naamiosta, esimerkiksi täältä ja täältä.

En ole mikään incien asiantuntija, mutta ainakin kurkku on mainittu luettelossa kolmantena! Eli sitä pitäisi jonkin verran löytyä tästä tuotteesta.

Skinfoodin sivuilla kuvaillaan tuotetta:

"A wash-off mask with cucumber and portulaca extracts and beta-glucans provides excellent moisturization and soothing effects.
With the texture of a cucumber and fruit juice blend, it is more effective if used cool.

Use: After washing, apply desired amount onto face, avoiding eye and mouth areas. Wait 10 to 15 minutes, and then wash off with warm water."





Naamio tuoksuu tosiaan hieman kurkulle ja tuoksu on muutenkin raikas ja miellyttävä. Rakenteeltaan naamio on aikamoista limaa, mutta se pysyy hyvin kasvoilla eikä lähde valumaan. Naamio on melko väritöntä, purkissa näyttää vaaleanvihreältä, mutta kasvoilla se on läpinäkyvää.

Aluksi en en ollut ihan varma siitä, mitä mieltä olen tästä naamiosta. Ensinnäkin se pistelee hiukan ihollani, mutta muuten se ei ole ärsyttänyt. Iho on kosteutettu naamion jälkeen ja minusta ainakin tuntuu että se rauhoittaa ihoani. Oma kuiva ihoni tosin kyllä tarvitsee voiteen tämän jälkeen. Seuraavana päivänä kasvoni eivät punoita ihan niin paljoa ja muutenkin iho näyttää hyvinvoivalta. Valitettavasti käyttö jäi aika vähälle, koska naamio on niin vaikea pestä pois! Naamion poispesuun menee todella kauan aikaa, sillä tuntuu että tämä lima vain jää iholle. Mahdollisesti jollain sienellä saisi pestyä paremmin, en ole vielä kokeillut. Naamio on kyllä todella riittoisaa, olen käyttänyt n. kuusi kertaa ja vielä on reilusti jäljellä. Päätin kokeilla tätä muutaman kerran viikon sisään ja ihoni on huomattavasti paremmassa kunnossa! Uusia näppyjä ei ole tullut ja ihon punoitus on vähentynyt. Näin talvisin ei siis mikään ihmeellinen kosteuttaja, mutta jos ihosi on ongelmallinen niin kannattaa kokeilla tätä. Omani tilasin Ebaystä.

Suosin siis mieluummin kangasnaamioita niiden helppouden takia tai Lushin tuorenaamioita, mutta toisaalta tämä kurkkunaamio on paljon edullisempi ja selvästi parantaa ihoni kuntoa. Skinfoodilla on runsaasti erilaisia poispestäviä naamioita tämän kurkkunaamion lisäksi. Seuraavaksi aion testata banaaninaamiota.



Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...