lauantai 27. marraskuuta 2010

Lush Buffy

The vampire slayer ;)

Lush on brittiläinen firma, joka tekee erilaisia kylpy-, hiustenhoito- ja ihonhoitotuotteita. Suurin osa tuotteista on vegaanisia. Lush on tuttu varmasti monille suomalaisille, onhan Lushin myymälöitä Suomessa jo kolme.

Lush.fi:ssä kerrotaan Buffysta näin:

"Tämä Lushin kuoriva pala pitää vartalosi, erityisesti takamuksesi, persikkaisen pehmeänä.
Jauhettu riisi, jauhetut mantelit ja jauhetut adukipavut pitävät selluliitin kurissa ja ihosi heleänä, mukavana ja pehmeänä. Käytä kylvyssä tai suihkussa ja kuori. Kuivaa varovasti, etkä tarvitse kosteusvoidetta pesun jälkeen!"


"kaakaovoi (Theobroma cacao), sheavoi (Butyrospermum parkii), jauhettu riisi (Oryza sativa), jauhetut mantelit (Prunus dulcis), jauhetut adukipavut (Phaseolus angularis), hajuste (parfum), laventeliöljy (Lavandula augustifolia), sitruunaöljy (Citrus limonum), *citral, *limonene, *linalool.
* esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä"

Buffy on siis kuoriva vartalovoi ja ilmeisesti suosituin sellainen, sillä Buffya saa pienenä (90g) sekä suurena (200g). Minä tilasin britti-Lushista pienemmän palan ja se tuli käärittynä paperiin. Kuten kuvista näkyy, omaa palaani olen käyttänyt jo jonkin verran.


Kokeilin heti uutta Buffyani suihkussa. Pala tuntui aika pehmeältä kädessä. Tuoksua on tosi vaikea kuvailla, sillä se ei ollut perinteinen voimakas "lushimainen" tuoksu. Tuoksu oli kuitenkin mielestäni mieto ja erittäin miellyttävä. Lushin sivuilla neuvotaan hieromaan palaa suihkun alla, mutta itse olen aina käyttänyt sitä vain märälle iholle. Tuoreena Buffysta jäi iholle tosi paksu rasvainen kalvo, joka jäi iholle todella epämiellyttävän tuntuisena ja jouduin pesemään sen saippualla erikseen pois. Eli se kosteuttava vaikutus vähän jäi puuttumaan.
Buffy jäi kaapin perälle pariksi kuukaudeksi ja päätin kokeilla sitä nyt uudestaan. Pala oli kuivunut ja vaikka kuorinta oli nyt karheampi, ei iholleni jäänyt sitä inhottavaa kalvoa. Iho on mukavan kosteutettu, enkä tarvinnut kosteusvoidetta! En tiedä käyttävät ihmiset oikeasti Buffya ihan tuoreena, minä en ainakaan pystynyt.
Buffy lupaa myös tehdä takamuksestani pehmeän, ja se ainakin on totta!

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...