torstai 20. tammikuuta 2011

Dainty Design: Lavender & All in one Collagen -kangasnaamiot

Jälleen kerran Dainty Designin naaminoiden testausta. Lavender ja Collagen tuntuivat yllättävän samanlaisilta ja nyt kun vertailin sisällysluetteloita, ne vaikuttavat olevan lähes identtiset. Vertailin vain ottamiani kuvia ja valitettavasti Collagen-naamion kuva on tosi huonolaatuinen, joten en saanut kaikesta tekstistä selvää. Voi siis olla, että naamioiden inceissä on eroa, mutta suurimmaksi osaksi ne ovat aivan samanlaiset. Jos incit ovat tismalleen samat niin tosi inhottavaa minusta markkinoida samaa naamiota eri vaikutustavoilla... En tiedä miten yleistä tällainen on? Useimmissa naamioissa incit vain kiinaksi/koreaksi/japaniksi, joten en niitä ymmärrä. Minun fiilikset naamioista saattavat olla nyt siis ihan markkinoinnin syytä, sillä tykkäsin enemmän Lavender-naamiosta, jonka pitäisi rauhoittaa ihoa.


Lavender-naamion tuoksu oli tosi pistävä, erittäin epätyypillinen Dainty Designin naamioille. Tuoksu ei kuitenkaan ollut mitenkään erityisen epämiellyttävä, joten naamiota pystyi kyllä pitämään kasvoilla 20 minuuttia. Lavender-naamion pitäisi rauhoittaa, kosteuttaa ja rentouttaa ihoa. Ihoni on ollut huonossa kunnossa ja ainakin omasta mielestäni tämä hieman rauhoitti kasvojeni ihoa. Erityisen hyvin tämä kosteutti ihoa.


All in One Collagen -naamio tuoksuu pistävälle kuten Lavender-naamiokin. Tämä tuntui kasvoilla tosi viileältä, siis oikeastaan viilentävältä. Ainahan naamiot tuntuvat vähän viileiltä, mutta tämä oli suorastaan jäätävä.Tämän naamion pitäisi kosteuttaa, kirkastaa ja ravita ihoa. Kosteutti tosi hyvin ja iho näytti hyvältä seuraavana päivänä. Tuoksu oli niin epämiellyttävä, etten kyllä halua uudestaan käyttää.

Kummastakaan ei tullut suosikkia, joten tuskin tulen tilaamaan uudestaan.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...