maanantai 3. tammikuuta 2011

Meow Cosmetics swatcheja

 
Meow Cosmetics on yksi suosikkini mineraalimeikkifirmoista. Olen erittäin tyytyväinen Flawless Feline -meikkipohjaan, enkä edes aio kokeilla mitään muuta enää. Postausta tulossa (toivottavasti) pian :)
Luomivärit ovat pigmenttisiä ja valinnanvaraa on paljon. Vakinaisen luomivärikokoelman lisäksi Meowlla on vaihtuvat kausisävyt, joita saa yleensä tilattua yleensä parin kuukauden ajan. Vakivalikoima on mielestäni melko tylsä, mutta kausiluomivärit ovat ihan parhautta.

Swatchasin nyt ne luomivärit, joita minulla on ja jotka ovat nyt saatavilla. Kuvat on otettu aika huonossa valaistuksessa, koska aurinkoa ei tunnu näkyvän koskaan. Jos tilaat 9.1 mennessä niin voit hyödyntää -20% tarjouksen (koodi: LongWinterNap) ja ilmaset postikulut :) Joulukokoelmista kaikkia ei kai voi enää tilata, mutta minä ainakin tilasin viime vuonna joulun jälkeen Glacial Grove -kokoelmasta, joten niitä ainakin pitäisi saada vielä.

Kaikki swatchattu UDPP:n päälle.

Ensimmäisenä Egyptian Treasures -kokoelma. Kaikki tämän kokoelman luomivärit ovat metallinhohtoisia. Todella upeita! Joskus käytin näitä, ja erityisesti Pyramidia, tosi paljon. Viime aikoina en ole Meow Cosmeticsin luomiväreillä paljoa meikannut, mutta nyt swatchatessa muistin miten kauniita nämä ovat :) Jos tykkää metallisista sävyistä, niin suosittelen ehdottomasti tätä kokoelmaa.


Kursiivilla oleva teksti on Meown sivuilta.

Jackal: Spicy metallic cabernet wine-red with flashes of duochrome sparkle and an subtle umber undertone.
Jackal ja Anubis näyttää kuvassa aika samalta, mutta ne ovat luonnossa ihan erilaiset sävyt. Jackalissa on selvästi punaista.

Pyramid: Metallic medium toned bronzed copper with an aged cinnamon undertone.
Pyramid on hitusen tummempi oikeasti.

Anubis: Rich metallic chocolate (!) with subtle copper undertone.

Giza: Metallic umber with golden undertone.
Tämä minun ottama kuva on tosi lähellä todellisuutta. Meown sivuilla oleva kuva ei. Giza on selvästi kultainen, mutta enemmän "likainen" tms, ei niinkään keltaisen kirkas.

Artifact: Strong metallic copper with black undertone - specially formulated for maximum impact when wet lining.
Artifact on tosi tumma, lähes musta. Tämä on ainut josta en oikein tykkää. Mutta rajauksena voisikin olla hieno, en ole koskaan kokeillut.

Egyptian Treasures -kokoelmassa riittää vielä kiinnostavia sävyjä, esimerkiksi Royal, Tutankhamun, Scarab... Tulee varmasti vielä joskus tilattua.

Tässä vielä toinen kuva. Tätä olen vähän muokannut. Erityisen hyvin tästä näkyy sävyjen metallisuus :)

Jackal, Pyramid, Anubis, Giza ja Artifact

Glacial Grove on joulun/talven kausikokoelma. Sävyt ovat melko neutraaleja ja ainakin nämä kaksi ovat kunnon glitterpommeja.


Meown sivuilla olevassa kuvassa nämä kaksi ovat tosi samansävyisiä. Thicket on huomattavasti tummempi ja "deep woodsy brown" kuvaa sitä mielestäni hyvin. Howlin seassa oleva kimalle/shimmer tekee siitä muutenkin vaaleamman, kuten kuvasta näkyy. Kummassakin on tosi paljon kimalletta, vaikkei se kuvasta oikein näy.

Howl: Light milk chocolate beige with pink and silver shimmer and iridescent shine.

Thicket: Deep woodsy brown with golden metallic undertones and pink sparkle.

Thicketia olen käyttänyt useampaan kertaan, se on minusta erityisen kaunis kostealla siveltimellä levitettynä. En osaa kuvailla sävyä oikein muuten kuin sanalla "frost" :)


Loput Meown luomiväreistäni ovat vakivalikoiman Scandal Eyes -kokoelmasta ja Wild Child kokoelmasta. Scandal Eyes -kokoelma on vakivalikoiman kokoelmista glitterisin ja kimaltelevin. Joo ihan kivoja, mutta en ole tainnut kumpaakaan käyttää kertaakaan... Wild Child -kokoelmaan kuuluu paljon kirkkaita sävyjä, toistaiseksi minulla on vain tämä yksi hopeinen. Wild Child on ilmeisesti myös jatkuvasti myynnissä, ainakaan sen kohdalla ei ole mainintaa että olisi kausikokoelma.

Fannie F.: Rusty.

Sally H.: Grey sage-ish taupe.

Troll: Gleaming silver with charcoal undertones and green fire.
Troll on tosi kiva hopeansävy, se on melko tumma. Tulee mieleen tummunut hopea tuosta.

Pari kuvaa, joissa näkyy luomivärien ero koostumuksessa ja glitter ;) Vähän olen näitä myös muokannut, sanoisin että äskeisessä kuvassa näkyy sävyt parhaiten.


ScandalEyesin sävyt ovat tosiaan täynnä glitteria. Troll on hiukan metallinhohtoinen, mutta siinäkin on vähän kimalletta.


Meown huono puoli on törkeän suuret postikulut ja pitkä toimitusaika. Ymmärrän toki että alen aikaan on paljon tilauksia, ja nythän tilaukset lähtevät vasta 9.1 jälkeen. Mutta senkin jälkeen kun tilaus on postitettu, menee helposti reilusti yli kaksi viikkoa. Muista paikoista tilatessa olen saanut tilaukseni nopeammin... Tai sitten minulla on ollut tosi huono tuuri Meown toimitusten suhteen. Kannattaa siis varautua odottamaan.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...