perjantai 14. tammikuuta 2011

Beautiful Girl Minerals swatcheja

Kirjoitin jo aikaisemmin Beautiful Girl Mineralsista Green Corrector-postauksessa. BGM:n luomivärisamplet (tai multi purpose powderit, kuten sivuilla lukee) ovat tosi edullisia, 50 snt, ja sen takia niitä on minulle kertynyt huomattavasti enemmän kuin oikeasti tarvitsisin. Olen käyttänyt näistä ehkä kolmea sävyä ja osan swatchasin vasta nyt ensimmäistä kertaa. Jostain syystä en vain ole mitenkään super-ihastunut näihin.Olen tilannut BGM:ltä kaksi kertaa viimeisen vuoden aikana, joten on mahdollista että nykyään pussit ovat kaikki samanlaisia tms on muuttunut. BGM on edelleen vaiheessa nettisivujen uudistuksen ja uusien luomivärien teon kanssa, mielenkiinnolla odotan mitä heillä on tulevaisuudessa tarjota.

Kaikki on swatchattu UDPP:n päälle.


Tästä kuvasta näky hyvin miten BGM:n samplepussit ovat ihan erikokoisia ja erilaisia... Breaking Dawnin pussiin oli tullut reikä, aikaisemmin minulla ei ole samplepussit hajonneet.

Kursiivilla kirjoitetut on otettu Beautiful Girl Mineralsin sivuilta.

Spellbound: This is a beautiful smokey charcoal/blue shade with silver sparkles. Spread this shadow across your lids to create very dramatic eyes.
Spellboundin pohja on melkein matta ja siinä on hopeista kimallusta mukana. En tajua miten minulle kertyy näitä harmaita, en koskaan käytä niitä :D

New Moon: Soft grey-brown shade that looks natural day or night. Looks beautiful when used with Twilight, Breaking Dawn and Eclipse.
New Moon on tosi kaunis, neutraali sävy. Harmaa se ei kyllä ole. Shimmerinen, ei niinkään glitterinen.

Inrigued: A standby classic shade of gray, purple and brown all rolled into one.
Intrigued näyttää pussissa paljon tummemmalta, mitä se on iholle levitettynä. Se on koostumukseltaan samanlainen shimmerinen kuin New Moon.

Breaking Dawn: Breaking Dawn is a deep, rich shade of brown with gold sparkles that can create the most dramatic or the most natural effect. Use this color to accent the outer corner of your eyelids. Great as an eyeliner.
Tämä oli minulle suuri yllätys! Tosi kaunis tummanruskea kultaisella kimalluksella. Kannattaa klikata kuvaa suuremmaksi, tuossa pikkukuvassa ei oikein näy.


Camo: This is a deep army green shade with brown undertone and gold sparkles.
Minulla ei vihreitä luomivärejä ole muita tämän lisäksi. Vihreä on minulle vaikea väri käyttää, mutta Camo on sopivan maanläheinen sävy. Se on hieman metallinhohtoinen.

24 Kt: A glittery gold shade with a lot of shimmer!
Tämä oli pettymys. Tämä ei ole kultainen, vaan keltainen runsaalla glitterillä.


Deja Vu: Kuvausta ei löytynyt sivuilta, ilmeisesti uusi sävy?
Heh no minä olen tosi huono keksimään mitään sävykuvauksia :D Deja Vu on selvästi vaaleanpunainen, mutta samalla se on tosi neutraali sävy. Seassa ei ole glitteriä, mutta sävy on kyllä shimmerinen.

Impressive: This color looks like a dark, reddish-brown shade, but once you glide it across your eyes, the brown tunes into an irridescent green... IMPRESSIVE!
Hmm no tumma tämä ei ole. Yritin saada kuviin vihreää mukaan, mutta ei se kovin hyvin näy. Ei se kovin hyvin näkynyt swatchatessakaan. Moni ihminen tästä varmasti tykkää, mutta minä en kyllä tykkää.

Radiant: This is a metallic bronze shimmer that makes an eye-catching liner shade (wet or dry) or eyeshadow! Can also be used effectively as an all-over face bronzer, body shimmer and highlight color.
Tämä on yksi lemppareistani BGM:ltä :) Levittyy tosi helposti ja hyvin, upea metallinkiiltoinen sävy.

Tässä vielä toinen kuva, sävyt näkyvät tässä mielestäni paremmin. Tosin 24Kt. on tummempi keltainen.



Tämä nelikko oli tosi hankala kuvata... Jostain syystä yksikään kuva ei onnistunut ja kaikki sävyt näyttävät vähän vääriltä.

Enticing: Sivuilla ei ole kuvausta, mutta kuva on.
Tämä ei ole noin vaaleanpunainen kuin mitä kuvassa. Koostumus oli tosi huono, vaikka levitin kaksi kertaa tätä vierekkäin, lopputulos oli aina laikukas... En tykännyt ollenkaan.

Mysterious: Mysterious is a deep blue/purple with black undertones. Very long-lasting color!
Mysterious oli myös yllättävän kaunis. Se on sinisen liila, ja siinä on paljon sinistä ja violettia shimmeriä. Kuvassa ei oikein ole edukseen.

Dazzle: Gorgeous purple shade with pearl shimmer!
Dazzle ei ole harmaa, vaikka se kuvassa siltä näyttää. Dazzle on todella kaunis liila ja siinä on tosi paljon hopeista kimalletta.

Dramatic: Our newest color ~ deep, deep purple with a black undertone. It's so dramatic~! You're going to love it.
Tämä on samantyyppinen kuin Persephone mineralsin Rei & Blackberry Indulgence. Valitettavasti kuitenkin melko rusehtava eikä kimallusta oikein ole. En tykännyt tästä, odotin enemmän.

Lemppareitani ovat Mysterious, Dazzle, Radiant, New Moon ja Breaking Dawn.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...