lauantai 15. tammikuuta 2011

Hip Hopia Taiwanista


Will Pan (tunnetaan myös nimillä Wilber Pan ja Pan Wei Po) on taiwanilainen hip hop -artisti. Tutustuin hänen musiikkinsa katsottuani taiwanilaisen Miss No Good -draamasarjan, jonka miespääosassa hänet nähdään. Suosittelen tuota draamaakin kaikille, taiwanilaiset draamat onvat tosi erityyppisiä verrattuna esimerkiksi japanilaisten draamasarjoihin. Miss No Good oli mukavan kevyttä hömppää :)

Will Pan on suosikkini aasialaisista artisteista. Minua ei haittaa vaikken kieltä ymmärrä, biisit ovat silti erittäin hyviä. Parhaat levyt ovat mielestäni 007 ja Play it cool. Minä tykkään erityisesti nopeatempoisista biiseistä, mutta levyillä on myös yleensä puolet kappaleista hitaampia "balladeja". Hmm en tiedä kutsutaanko niitä enää edes balladeiksi? :D No mutta hitaampia kappaleita.  Kaikkien kappaleiden nimiä en edes tiedä, sillä ne on kirjoitettu vain kiinaksi (taiwaniksi?). Youtubesta löytyy joitain biisejä tekstitettyinä englanniksi.

Uusin levy, 808, julkaistaan tammikuun lopussa, mutta parista kappaleesta on jo tehty musiikkivideo ja julkaistu youtubessa. En ole ihan varma vielä tykkäänkö näistä uusista biiseistä, mutta olenkin kuunnellut vasta pari kertaa.



Will Pan on tehnyt biisin myös Akonin kanssa, tosin Akonin levyllä taitaa olla versio samasta biisistä ilman Will Pania? :D





Will Pan wikipediassa ja hänen viralliset kotisivut.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...