perjantai 7. tammikuuta 2011

Persephone Minerals

Persephone Minerals on Etsyssä oleva, varsin uusi, mineraalimeikkikauppa. Tällä hetkellä valikoimiin kuuluu vain luomivärejä. Ensimmäisen kerran luin Persephone Mineralsista Greyn blogista, ja hyvän arvostelun perusteella innostuin itsekin tilaamaan.

Värivalikoimaa on runsaasti, ja aluksi oli vaikeaa rajata haluamani sävyt vain viiteen. Viisi samplepussia on siis 4 dollaria, ja postikuluja tulee Suomeen 2 dollaria. En itse omista yhtään TKB:n pigmentteja, mutta lukemani perusteella Persephone mineralsin luomivärit eivät tosiaankaan ole uudelleenpakattua micaa. Eikä ne siltä tunnu/näytä.

Kaikki on taas swatchattu UDPP:n päälle ja muutama Pixie Epoxyn päälle. Pixie Epoxy on Fyrinnaen "pohjustaja", joka ei oikeastaan ole pohjustaja, vaan sen avulla glitterit tarttuvat paremmin. Persephone Mineralsin melkein kaikki sävyt ovat tosi glitterisiä, joten PE:tä kannattaisi käyttää kaikkien kanssa. PE:stä voi lukea lisää täältä ja täältä.

Aikaisemmin luomivärien kuvat olivat tosi huonoja, mutta onneksi Persephonen omistaja on hankkinut paremman kameran ja kuvista jo jopa näkee millainen väri on kyseessä :D Samplepusseissa näyttäisi nykyään olevan nimi tarralla, sillä näissä minun omistamissa pusseissa on vain kirjoitettu nimi tussilla. Ajan myötä tussi kuluu pois... Lisäksi toivoisin että pusseissa myös lukisi yrityksen nimi, sillä jos tällaisia samplepusseja on paljon niin unohtaa helposti mistä on kyseistä luomiväriä ostanut.


Kursiivilla oleva teksti otettu Persephone Mineralsin sivuilta.

Kyla's Purple: Inspired by my 7 year old daughter, this is a VERY vivid purple that just wouldn't be complete without a rainbow of sparkles!! Well, almost a rainbow that is. It has sparkles of copper, silver, pink & turquoise. This is somewhat similar to Epiphany, but Epiphany is more of a red-based purple whereas this would be a blue-based purple.

Swatchasin tämän ensin Pixie Epoxyn päälle (vasemman puoleisin) ja sitten UDPP:n päälle. Ihan kiva pelkän UDPP:n päällä, mutta aivan upea Pixie Epoxyn kanssa!

Insomnia: Insomnia shifts from a silvery teal when wet, to a black based darker teal when dry.
Insomnia oli tosi vaikea kuvata, tässä kuvassa se ei näytä siltä miltä pitäisi. Se on hiukan metallinkiiltoinen vaaleanvihreä, pussikuvassa sävyn näkee paremmin. Tämä oli mukana tullut ilmainen näyte. 

Teeny Tiny T-backs: Teeny Tiny T-backs is the perfect black complete with golden sparkle. When dry it's like a charcoal black with gold sparkle throughout. When wet it shifts from deep, dirty gold with golden sparkle to a super glossy black. The perfect wet liner!!
Tämä on todella kaunis :) Mustalla pohjalla kultaista kimalletta, mutta tämä ei kuitenkaan ole liian tumma/musta. 

Lady Starscream: A lighter, silvery version of a gunmetal grey when dry & more of a deep shiny gunmetal grey when wet. Topped off with green & blue sparkle ;)
En edes enää muista miksi tilasin tämän.. Harmaa tosiaan :D

Vielä kuva Kyla's Purplesta:


Vasemmalla Pixie Epoxy alla, oikealla vain UDPP
Viimeisenä vielä Blackberry Indulgence & Rei. Näiden takia takia tein koko tilauksen, sillä olen pitkään jo etsinyt tummaa violettia mustalla pohjalla.


Rei on osa Sailor Senshi Mars -kokoelmaa ja enää sitä ei saa tilattua tavalliseen sampletarjoukseen mukaan.


Nämä sävyt on hyvin samanlaiset, sen verran samanlaiset, ettei kumpaakin tarvitse. Kuvassa Rei näyttää mustemmalta, ja sitä se on, mutta ero ei ole ihan noin suuri. Rei on ainakin minun mielestäni parempaa koostumukseltaan, se levittyi helposti ja tasaisemmin kuin Blackberry Indulgence. Pixie Epoxyn kanssa kumpikin on tosi kaunis mustanvioletti. UDPP:n päällä värit olivat lähes identtiset. Valitettavasti sävyt eivät oikein näy sellaisena kuin ne oikeasti ovat. Reistä olen nähnyt useammankin swatch-kuvan netissä, mutta mikään ei ole ollut kovin hyvä. Vaikea sävy kuvata!

Blackberry Indulgence: Blackberry Indulgence is a black based, deeper than deep purple, full of blue-violet sparkle!

Rei: Inspired by Rei's never-ending purple-tinged black hair, this shade is a deep, dark blackened purple full of microfine black and purple glitters.

Vielä yksi kuva, jossa myös Kyla's Purple mukana vertailun vuoksi.


Suosikkejani ovat Blackberry Indulgence, Rei ja Teeny Tiny T-backs. Täysikokoisena tilaan ehkä Blackberry Indulgencen. Black Forest, Asteri, Kore ja V.I.P vaikuttavat tosi kiinnostavilta.

Olen siis erittäin tyytyväinen sampleihin. Toimitus oli nopeaa ja postikulut edulliset.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...