lauantai 8. tammikuuta 2011

Lavshuca Powder Compact Eyebrow LB-1


En ole aikaisemmin omistanut mitään kulmatuotteita. Eli en voi tätä oikein vertailla mihinkään. Lueskelin arvioita netistä ja aluksi meinasin hankkia Etude Housen vastaavan kulmavärin. Huomasin kuitenkin että tämä Lavshucan kulmaväri on halvempi Adambeautyssa ja jälleen kerran Lavshucan suloinen pakkaus hurmasi minut... Mutta onhan se nyt tosi söpö! Valitsemani sävy oli vaaleampi versio, tässä on siis kaksi kulmaväriä, tummempi ja vaaleampi sekä vaalea korostussävy.


Mukana on myös sivellin, joka on kyllä aivan turha. Hätätapauksessa sillä kyllä pystyy levittämään värin kulmiin, mutta ei se oikein toimi vakituisessa käytössä.


Koostumus on jauheinen, mutta pigmenttia on silti minusta juuri sopivasti. Vaaleampi kulmaväri on minulle hitusen liian kellertävä. Laitan yleensä näitä kumpaakin, jolloin kulmista tulee juuri hyvänväriset.







Swatchasin myös sen korostusvalkoisen, mutta unohdin sen kokonaan kun nappasin nämä kuvat.. Eli se ei oikein näy iholla :D En sitä kyllä koskaan käytä tuota korostusväriä ja paletin hankinkin vain kulmavärien takia.

Kuten aluksi sanoin, tämä on ensimmäinen kulmatuotteeni. Vertailla en siis voi. Olen ollut tähän tosi tyytyväinen, enkä usko että tulen ihan heti muita kulmavärejä ostamaan. Hintaa tällä oli 12-13 euroa.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...