maanantai 4. heinäkuuta 2011

Heartsy - Etsyshoppaajan unelma?

 
Rekisteröidyin vihdoin itsekin Heartsyyn. Heartsy on Citydeal/Groupon-tyylinen palvelu Etsyyn. Joka arkipäivä sivulla on uusia tarjouksia moneen Etsy-putiikkiin ja ostamalla tietylla summalla kupongin saa kaupasta tilata suuremmalla summalla tuotteita. Tarjoukset ovat tosi hyviä, 50-75 prosenttia.

Tänään ostin Funky Recyclingiin kupongin, joka maksoi 6 dollaria ja voin tilata sillä 23 dollarilla tuotteita. Tuntuu aivan käsittämättömältä, vai mitä? Kyseessä ei kuitenkaan ole huijaus, olen lukenut paljon juttuja Heartsystä. Hyvien asioiden lisäksi olen nähnyt myös paljon kritiikkiä siitä miten Etsy-myyjien "täytyy" nyt osallistua Heartsyn tarjouksiin saadakseen itselleen ostajia ja kuinka hinnat painetaan alas jne. Ymmärrän kyllä ongelman, mutta toisaalta kukaan ei pakota myyjiä laittamaan Heartsyyn tarjouksia.

Gothique-blogin pitäjä Grey listasi kasan hyviä neuvoja Heartsyyn. Kannattaa lukea!

Ostin vasta juuri ensimmäisen voucherini, jota en ole vielä käyttänyt. Voucherit ovat voimassa 3 kuukautta. Kannattaa lukea tarkkaan ohjeet miten voucher käytetään. Voucherin osto sujui helposti Paypalilla, nyt vain pitäisi keksiä mitä kaikkea haluan tilata sillä! Ymmärtääkseni voucherilla pitäisi aina pystyä maksamaan myös postikuluja.

Tarjolla on myös VIP-palvelu, joka maksaa kuukausittain, mutta jolla saa myös etuja. Vipit voivat ostaa vouchereita aikaisemmin kuin muut ja he saavat enemmän arvoa vouchereilleen.

Varoitan että Heartsy voi aiheuttaa kulutuksen lisääntymistä hulluilla tarjouksillaan! :D Erityisesti koruja myyviä kauppoja on paljon, mutta sekaan mahtuu myös printtejä, kosmetiikkaa, bath & body -tuotteita yms. Huomisen "diileistä" minua kiinnostaa tämä. Pitäisiköhän sitä alkaa taas sisustamaan omaa kotia?

Joulun aikaan Heartsy on varmasti tosi kätevä ja edullinen tapa hankkia joululahjoja, mutta kannattaa muistaa että silloin on myös suurimmat ruuhkat ja voucherit saatetaan myydä loppuun nopeammin. Eli ei haittaa jos jo nyt alkaa katselemaan vouchereita joululahjat mielessä. Kupongit ovat kuitenkin voimassa sen 3 kk, eli nyt ostetut vanhenevat lokakuun alussa.

Tässä vielä minun referral linkki Heartsyyn: http://heartsy.me/users/149899/referral?c=plink
Jos rekisteröidyt ja ostat voucherin, kumpikin meistä saa 5 dollarin creditin Heartsyyn.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...