tiistai 26. heinäkuuta 2011

My Beauty Diary: Macaron & Sake Yeast

My Beauty Diarylta tuli jokin aika sitten uusia naamioita, Earl Grey Tea & Macaron ja Chocolate Truffle. Chocolate Trufflea käytin vain yhden naamion, eikä siitä jäänyt mitään erityisesti mieleen, paitsi sen tuoksu. Tuoksu on jopa hiukan liköörimäinen, ei ihan sitä mitä itse odotin tällaisen naamion tuoksulta. Minulla oli näitä toinenkin naamio, mutta kissat onnistuivat tuhoamaan pussin, enkä voinut sitä enää käyttää.

Earl Grey & Macaron oli myös pettymys. Sen pitäisi kirkastaa kasvoja, mutta en huomannut että tämä naamio olisi tehnyt oikein mitään. Kosteutti kyllä, mutta kirkastavia vaikutuksia ei ollut. Tuoksu oli hyvin neutraali, harvinaista MBD:n naamioille. En ostaisi uudestaan.

Sake Yeast on myös kirkastava naamio, ja se todella toimii! Olin todella yllättynyt miten hyvältä kasvojeni iho näytti seuraavana päivänä. Kosteutti, rauhoitti ja kirkasti ihoa. Huonona puolena naamion tuoksu, joka on tosiaan nimensä mukaan hiiva... Todella erikoinen haju, joka on oikeastaan jo epämiellyttävä. Ostan varmaan vielä uudelleen, sillä naamion teho oli erittäin hyvä.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...