lauantai 2. heinäkuuta 2011

Lost in Makeupland: Rock My Look

Kesätöiden takia blogissani on ollut hyvin hiljaista ja tulee olemaan hiljaista seuraavan kuukauden ajan. Yritän viikonloppuisin jotain tänne postata, mutta katsotaan ehdinkö. 

Lost in Makeupland on uudehko indiefirma, jonka valikoimaan kuuluu mineraaliluomivärejä ja poskipunia. Valikoimista löytyy myös pressattuja tuotteita. Lost in Makeuplandin omistaja on espanjalainen, eli tuotteet tulevat Euroopasta :) Kaupat löytyvät sekä Etsystä että Artfiresta. Minä tein tilauksen Artfiren kautta, mitään ongelmia ei ollut. Samplet tulivat nopeasti, tilauksen teosta meni ehkä viikko? En enää muista tarkalleen, tilauksen tein jo muutama kuukausi sitten. Nyt vasta sain swatchattua nämä..

Postikulut ovat kohtuulliset, sampleille alkaen 2,75 dollaria. Postikulut näkyvät selkeästi Etsystä ja Artfirestä.

Sävyvalikoima on vielä pieni, mutta toisaalta ainakin nämä Rock My Look -kokoelman sävyt ovat aivan mielettömän upeita.


Tilaus saapui suloisessa organzapussukassa. Tilasin siis kaikki kuusi Rock My Lookin samplea, yhteishintaan 4,5 dollaria.


Kuten näkyy, pusseissa tämä kokoelma ei näytä kovin kummoiselta. Kaikki sävyt ovat mustapohjaisia ja sen kyllä huomaa samplepusseista.

Swatchasin kaikki UDPP:n ja Fyrinnaen Pixie Epoxyn päälle. Pigmenttiä näistä löytyy paljon ja näyttivät hyvältä pelkän UDPP:n päälläkin, mutta mielestäni PE:llä näistä saa kaikista eniten irti.


Kaikki kuusi sävyä ovat upeita! Suosikkini ovat Seven Nation Army, Libertine, Dream on ja Volta, eli melkein kaikki sävyt :D

Seven Nation Army: Dirty, antique silver plays with black and sparkles where you least expect it.
Tämä on glitterinen harmaa, muttei kuitenkaan tylsä!

Libertine: Dark blackish blue, with a delicate touch of silver sparkle to make up for the darkness of it.
Kuvien perusteella oletin tämän olevan sinisempi. Luonnossa kuitenkin nimenomaan mustansininen, ei sinisenmusta :D Kaunis sävy kuitenkin, seassa glitteriä.

Dream on: This shade is specially difficult to swatch. It's deep and depending on the light and the angle where you look at it, will look gold or black.
Pixie Epoxyn kanssa Dream on ei ole lainkaan musta, vaan hyvin selvästi kultaisen pronssinen, hyvin vaikea kuvailla tuota sävyä. Tykkään tosi paljon.

Volta: It happens when purple goes out in a crazy night!
Volta hiukan yllätti minut, luulin tykkääväni enemmän Queenistä, mutta Volta onkin näistä minulle mieluisampi. Ei liian tumma violetti, mutta kuitenkin näitä mustapohjaisia, joista tykkään tosi paljon.

Queen: Dark burgundy, satiny and mysterious.
Queen on minun makuuni hiukan liian tumma ja punertava. Hyvin samantyyppinen kuin jo omistamani Persephone Mineralsin Rei ja Blackberry Indulgence.

Yeah Yeah Yeah: Dark greenish black, bright and beautiful, this color looks different depending on light and what you pair it with.
Tästä tykkään vähiten, mutta vain siksi etten ole ainakaan vielä oppinut käyttämään vihreää luomiväriä. Sävy itsessään on mielestäni upea ja ainutlaatuinen, en ole tainnut ennen nähdä vastaavaa missään. Pixie Epoxyn kanssa selkeästi vihreä, ei niinkään musta.


Eli vielä kerran: ihania, upeita jne jne, tykkään! :D

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...